Od očiglednih izbora do onih malo čudnijih: princ Džordž čeka kumove

Ko će biti kumovi kraljevskom dečaku?

Čekali smo njegovo rođenje, zatim ime, a sledeće je krštenje kraljevskog dečaka, koji je postao senzacija mnogo pre rođenja
Šuška se
04:18h
Foto: Reuter

Sada kad je princ Džorž (Prince George) tu, pred roditeljima je veliki izazov: kojih 6 osoba će biti kumovi budućem kralju Velike Britanije? Prema tradiciji, Kejt Midlton (Kate Middleton) će odabrati 3 ljudi sa svoje strane, kao i princ Vilijam (Kate Middleton). Britanske kladionice već imaju svoje favorite, a najočigledniji izbori su Pipa Midlton (Pippa Middleton) i princ Heri (Prince Harry).

 

Nagađa se da će Kejt iznenaditi sve i umesto Pipe odabrati Džejmsa, mlađeg brata, mada je teško poverovati da bi lišila Pipu takve časti. Takođe, pominje se i Dejvid Bekam (David Beckham) sa Vilijamove strane, a nakladionicama se penzionisani fudbaler kotira 16/1.

 

Među očiglednim izborima su i Zara Tindal (Zara Tindall), Vilijamova rođaka i prva unuka kraljice Elizabete. Tu je i Pavlos, princ Grčke, čiji sin je Vilijamovo kumče.

 

Iako je očigledno da će Kejt odabrati sestru, mnogi navijaju da to bude crna ovca familije, Geri Goldsmit (Gary Goldsmith), o kom smo već pisali. Uz Herija i Gerija, mladom Džordžu nikada ne bi bilo dosadno.

 

Deka Čarls (Prince Charles) je mladom princu dao nadimak Džordži, kaže da je veoma glasan i fantastičan. Jasno je ko će najviše razmaziti prestolonaseldnika.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs