Beograđanka koja slavu gradi u Australiji i SAD-u

Bojana Novaković, devojka koja je osvojila Džejsona Sigela

Pažnju javnosti je skrenula nakon što je započela vezu sa poznatim glumcem, ali je još u tinejdžerskim danima postala značajno ime u svetu televizije, pozorišta i filma
Šuška se
05:12h
Bojana Novaković, devojka koja je osvojila Džejsona Sigela
Foto: Kurir

Bojana Novaković je počela da se zabavlja sa popularnim glumcem, Džejsonom Sigelom (Jason Segel) još u maju. Glumica, rođena u Beogradu je uspela da zaleči rane koje je ostavila Mišel Vilijams (Michelle Williams), sa kojom se zabavljao godinu dan, a šuškalo se i o svadbenim zvonima.

Lepa Bojana, kojoj je 31 godina, se sa 7 godina preselila u Australiju, u kojoj je zajedno sa mlađom sestrom Valentinom, počela da gradi uspešnu karijeru, najpre na TV-u, zatim na filmu i u pozorištu.

Godine 2010. je bila nominovana za najboljlu glumicu na dodeli AFI nagrada, a radi i kao prevodilac srpskih pozorišnih I flmskih ostvarenja, u okviru svoje pozorišne kompanije Rajd On Tiatr (Ride On Theatre) .

Džejson, najpoznatiji po ulozi u hit TV seriji Kako sam upoznao vašu majku, i Bojana su nekoliko puta uslikani u Los Anđelesu i Njujorku, kako njihovi zajednički prijatelji kažu, veoma su srećni, zabavno im je, a planiraju i zajednički život, mada oboje drže do privatnosti, te se ne zna za koji grad su se opredelili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs