Velika fudbalska karijera i mozak za biznis

Dejvid Bekam objavljuje autobiografiju u oktobru

Poznati igrača koji se povukao iz fudbala u maju nakon što je kraće vreme igrao za Pari Sen Žermen, izdaće četvrtu knjigu o svom životu 31. oktobra
Celebrities
16:58h
Dejvid Bekam objavljuje autobiografiju u oktobru
Foto: Reuter

Autobiografija bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama (David Beckham) pojaviće se u knjižarama na jesen, saopštila je danas britanska izdavačka kuća Hedlajns.

"Dejvid Bekam je bez sumnje najpriznatiji i najpopularniji sportista na planeti, a ova sjajna knjiga biće za milione njegovih fanova širom sveta način da proslave Dejvidova neverovatna dostignuća u fudbalu", kažu u Hedlajnsu.

Bekam je tokom karijere 115 puta igrao za nacionalni tim Engleske. Osvajač je ukupno 19 trofeja, od kojih su 10 nacionalne titule.

Branio je boje Mančester Junajteda (Manchester United), Real Madrida (Real Madrid), Milana (Milan), Los Anđeles Galaksija (Los Angeles Galaxy) i Pari Sen Žermena (Paris Saint Germain).

Nakon 20-godišnjeg aktivnog igranja, 38-godišnji Englez se povukao iz fudbala, a ostaće upamćen kao igrač koji je obeležio jednu generaciju, ali i kao šampion u četiri različite zemlje.

Sa suprugom, Viktorijom Bekam (Victoria Beckham), ima 4 dece, a spadaju među najuticajnije parove šou biznisa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs