NEPREPOZNATLJIV TOM KRUZ ŠOKIRAO JAVNOST: Ne liči na sebe, a stručnjaci OTKRIVAJU pravi razlog zbog kojeg se IZOBLIČIO

Tom Kruz je na novim fotografijama sa mora, zabrinuo javnost, a evo o čemu se zapravo radi iza njegovog izobličenog izgleda.

Star look
09:29h Autor:
NEPREPOZNATLJIV TOM KRUZ ŠOKIRAO JAVNOST: Ne liči na sebe, a stručnjaci OTKRIVAJU pravi razlog zbog kojeg se IZOBLIČIO
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz, koji sada ima 61, najpoznatiji je po ulogama u akcionim filmovima kao što su "Top Gan" i "Nemoguća misija".

U tim filmovima koji su postali kultni, glumac tvrdi da svaku kaskadersku scenu radi isključivo sam, što je mnogo puta i dokazao.

Ali nedavno snimljene slike pokazuju da se njegova fizička građa ne poklapa baš sa građom drugih holivudskih glumaca istog broja godina.

Obožavaoci su brzo reagovali na slike glumca na španskoj plaži, napominjući da je njegov torzo izgledao kao da je "mlitav".

Neki su sugerisali da je opuštena koža ukazivala na to da je zvezda bila podvrgnuta kozmetičkoj operaciji poput peck implantata ili čak liposukcije.

Mnogi su pravili poređenja sa godišnjacima gospodina Kruza, uključujući Breda Pita (60) i Bendžamina Brata (takođe 60), koji imaju sličnu građu, ali bez opuštenog izgleda.

Plastični hirurzi i stručnjaci za fitnes rekli su za britanski "Dejli Mejl", zašto se takav slučaj razvio kod Toma Kruza.

Opuštena koža oko srednjeg dela stomaka mogla bi biti rezultat liposukcije, kaže dr Dejvid Hil, plastični hirurg iz Čikaga.

Tom Kruz
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Liposukcija je procedura koja podrazumeva isisavanje malih delova masti u delovima tela gde se nakupljaju naslage, kao što su donji deo, bokovi, butine i stomak.

"Obično, ako izgubite težinu prirodnim putem tokom vremena, dobijate manje mreškanja i nepravilnosti na koži, jer je to postepeno", rekao je dr Hil.

"Sa liposukcijom, pošto je brža, koža nema vremena da se toliko skupi... tako da bi opuštena koža Toma Kruza mogla biti obeležje."

Dr Hauard Sobel, estetski dermatološki hirurg u bolnici Lenoks Hil u Njujorku, međutim, rekao je da nije moguće sa sigurnošću reći da li je Kruz imao liposukciju ili ne.

Opuštena koža koju vidimo na slikama, kaže on, samo je prirodni znak starenja.

Tom Kruz
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Od bilo kog čoveka od 61 godine očekivali biste da ima opuštenu kožu, jer kako starimo, gubimo tu elastičnost naše kože."

"Oblasti vaših grudi, i oblasti ispod grudi, koža oko rebara i trbušnjaci su često prvi koji gube elastičnost, posebno kod muškaraca.'

Kako ljudi stare, nivoi kolagena i elastina u koži se postepeno smanjuju, što uzrokuje da ona gubi snagu i postaje manje čvrsta.

On dodaje da je opuštena koža komplikacija koja se tipično viđa samo kod pacijenata koji imaju mnogo masti za izgubiti, što nije slučaj sa Tomom Kruzom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs