Neodoljiva

Zasenila mamu princezu i dedu kralja: Malena Estela (5), lepotica u plavom! (FOTO)

Švedska kraljevska porodica objavila je zvanični portret povodom obeležavanja 200. godišnjice monarhije, a pored kralja Karla Gustava i princeze Viktorije, malena Estela opravdano je ukrala svu pažnju

Celebrities
10:28h Autor:
Zasenila mamu princezu i dedu kralja: Malena Estela (5), lepotica u plavom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na predivnom portretu kojeg je nedavno objavila švedska kraljevska porodica povodom obeležavanja 200. godišnjice monarhije, najviše pažnje privukla je malena princeza Estela.

Neodoljiva mala švedska princeza Estela: Britanski princ Džordž dobio konkurenciju! (FOTO)

foto: Profimedia

Nasmejana petogodišnja ćerka princeze Viktorije i unuka kralja Karla Gustava pozirala je u plavoj haljinici i sa velikom mašnom u skupljenoj kosi. Poslednji put smo ovu devojčicu plave krvi videli tokom nedavne zvanične posete princa Vilijama i Kejt Midlton ovoj monarhiji.

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

Njena majka Viktorija, prva u redu za nasleđivanje švedske krune, takođe je nosila plavu, ali dugačku haljinu raskošno ukrašenu obeležjima njene porodice, a na glavi je imala tijaru, što je prizor koji se ne viđa često.

Švedska princeza Viktorija i njen princ sa sela: Burna prošlost buduće kraljice! (FOTO)

foto: Kurir / Marina Lopičić

Inače, princeza Viktorija je poznata po tome što uglavnom nosi pristupačnu garderobu iz H&M-a. Tako smo i na prošlogodišnjem venčanju princa Filipa Karađorđevića i Danice Marinković u Beogradu mogli da je vidimo u roze haljini ovog poznatog švedskog brenda, a tada je imala ulogu mladine kume.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs