Nije voleo Dajanu

Princ Čarls ronio suze noć pre glamuroznog venčanja: Za sve je kriv jedan čovek! (FOTO)

Princ je zbog svojih godina bio pod pritiskom i morao je brzo da nađe suprugu
Celebrities
20:58h Autor:
Princ Čarls ronio suze noć pre glamuroznog venčanja: Za sve je kriv jedan čovek! (FOTO)
Foto: Profimedia

Noć pre svog glamuroznog venčanja, Čarls (68) je tugovao. U biografiji "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life" Sali Bedel Smit piše da je princ i dalje gajio snažna osećanja prema svojoj, tada bivšoj devojci Kamili Parker-Bouls (69).

Čarls se nije radovao braku s Dajanom, pa je veče pre venčanja koje je pratio ceo svet ronio suze. Smatrao je da mu ona ne može zameniti Kamilu koja ga je privlačila jer je "stajala čvrsto na zemlji", volela je prirodu i nije bila zainteresovana za modu. Osim toga, imali su sličan smisao za humor i uvek je znala da ga sasluša.

"Ona je žena koja je uvek nasmejana. Privlačna je i zrači seksepilom", rekli su njeni prijatelji.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

<\/div>

Par je prestao da se viđa kad je Čarls imao 24 godine. Tada je Kamili priznao da nema ozbiljne namere i da ne planira da se uskoro skrasi, a ona se ubrzo udala za Endrjua Parkera-Boulsa.

I u braku je nastavila da se viđa s Čarlsom, a njen suprug ignorisao je njihova druženja. Međutim, princ je zbog svojih godina bio pod pritiskom i morao je brzo da nađe suprugu.

Pukla bruka Spenserovih: Potpuno zapušten grob lejdi Dajane na porodičnom imanju! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mlađana Dajana činila se kao najbolji izbor. Sem toga, svidela se i porodici. Njegov otac Filip mu je poslao "preteće pismo" u kojem je sinu poručio da nema izbora. Čarls je zaprosio Dajanu u februaru, a venčali su se u julu iste godine.

"Dajana je bila premlada za njega", napisala je Sali i rekla da je princeza htela da otkaže venčanje, ali nije imala hrabrosti.

Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života: Svetski mediji bruje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedavno su na aukciji prodata pisma koja je Dajana slala svom prijatelju, a u njima je pisala kako im je seksualni život bio grozan.

"Jedva sam čekala da zaspi kako bih imala mira", navodi se u pismu. Strani mediji raspisali su se o navodnom ocu princa Harija, odnosno Dajaninom ljubavniku Džejmsu Hjuitu.

"Ne, ja nisam njegov otac. To su gluposti", izjavio je nedavno Hjuit.

Pisma princeze Dajane otkrile pravu istinu: Ovakav je bio život u Bakingemskoj palati!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs