Bosanska pevačica se udala za šeika i postala mu 23.žena: Hvalila se da je obasipa luksuzom, a onda isplivala šok istina

Bosanska pevačica, Alma Tucaković pre nekoliko godina navodno se udala za šeika i postala mu 23. žena.

Celebrities
Bosanska pevačica se udala za šeika i postala mu 23.žena: Hvalila se da je obasipa luksuzom, a onda isplivala šok istina
Foto: Pritnscreen/youtube

Alma Tucaković proslavila se početkom dvehiljaditih kao pevačica, a onda samo nestala sa scene. Naime, bosanska pevačica je tada javno pričala da je postala šeikova 23. žena.

Bivša pevačica je otvoreno priznala da ide u Dubai odlazi kako bi našla bogatog šeika i udala se za njega. Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

Alma Tucaković
foto: Pritnscreen/youtube

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze", rekla je Alma za bosanski magazin "Express 201".

Alma Tucaković
foto: Pritnscreen/youtube

Alma je takođe istakla da je svom suprugu 23. žena i tom izjavom podigla veliku prašinu u javnosti.

1 / 7 Foto: Pritnscreen/youtube

"Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno," izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu "Bezobrazno".

Hvalila se i bogatstvom u kojem je uživala, ali iako je sve na početku izgledalo kao prava idila, ispostavilo se da je istina drugačija, kako su prenosili domaći mediji. Pričalo se da je šeika samo izmislila ili da mu se nečim zamerila, pa je prestao da joj ugađa u životu u finansijskom smislu, prenosi Mondo.

Alma Tucaković
foto: Printscreen Instagram/alma_tucakovic

Počela je da ide u školu za šminkanje i za menadžment u Dubaiju, a jedno vreme je radila kao menadžerka jednog frizerskog salona. I tada se redovno hvalila životom u Dubaiju i oglašavala se na Instagramu pokazujući luksuz i redovne odlaske u teretanu, ali u jednom trenutku je samo nestala.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs