"Rekla sam mužu da ga varam i da sam zaljubljena u drugog, a evo šta je on uradio" Naša glumica imala je buran brak

Naša glumica Eva Ras, priznala je jednom prilikom da je varala muža.

Celebrities
"Rekla sam mužu da ga varam i da sam zaljubljena u drugog, a evo šta je on uradio" Naša glumica imala je buran brak
Foto: Printscreen Youtube

Glumica Eva Ras udavala se tri puta, a kako je svojevremeno priznala, jednog od svojih muževa je i varala, pa mu je sve i priznala.

- Nema razlike između muškarca i žene, isto je to... Svima treba ljubavi, nežnosti, pažnje, a kada to u nekom odnosu ili braku nedostaje, logično je da ćemo potražiti na drugom mestu. Varala sam Rasa u braku, ali sam to činila čistog srca i iz ljubavi. Ja sam se zaljubljivala u druge muškarce, volela sam ih. Ne treba vulgarizovati takve odnose i svoditi ih na kombinacije ili afere, kako ljudi vole da kažu. Takvi odnosi su iznad toga - rekla je Eva, pa pojasnila da je ona u takvim situacijama bila i srećna i tužna u isto vreme.

Eva Ras
foto: Zorana Jevtić

"Sa ljubavnikom sam bila na sedmom nebu"

- Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, srećna i nasmejana i letela sam. A kada bih došla kući, bila sam nesrećna. Ali ja sam sve priznala Rasu. Rekla sam mu da sam ga prevarila i da sam se zaljubila u drugog, a onda je on počeo da viče na mene i da me vređa... Tada sam ga upitala: "Zašto vičeš, zašto se ljutiš? Pa ja sam ti upravo rekla da volim drugog, a došla sam tebi. Vratila sam se kući, izabrala sam tebe!" Onda je prestao da viče i izvinio mi se - šokirala je iskrenošću Eva Ras u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Eva Ras je pobacila na snimanju filma: 8 puta bila trudna, a onda rodila ćerku koja je preminula prerano.

Eva Ras
foto: Privatna Arhiva

- Nisam mogla da imam više dece. Osam puta sam u životu bila trudna, a sedam puta je bio spontani pobačaj. Imala sam 40 godina kada je Ras preminuo i to se završilo- ispričala je Eva jednom prilikom.

Kako je istakla, jednom je pobačaj doživela tokom snimanja filma "Čovek nije tica".

Njen suprug preminuo je 22. novembra 1982. godine, a devet godina kasnije Eva je ostala i bez ćerke. Kruna je, naime, studirala u Parizu, a njena smrt nastupila je iznenada.

(Stil/ Blic)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Eva Ras