Mirjana Karanović ima 67 godina i telo na kojem bi mogle da joj pozavide devojke: Skinula se potpuno gola i sve pokazala

Tajna savršenog izgleda Mirjane Karanović krije se u napornim treninzima i zdravoj ishrani.

Celebrities
Mirjana Karanović ima 67 godina i telo na kojem bi mogle da joj pozavide devojke: Skinula se potpuno gola i sve pokazala
Foto: Printscreen Instagram - mirjanakaranovic

Pored brojnih kvaliteta kojima može da se pohvali, savršen izgled Mirjane Karanović je nešto na čemu bi i mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Fotografije i snimke iz teretane glumica nesebično deli sa pratiocima na Instagramu, pa smo zahvaljujući tome mogli da vidimo kako trening Mirjane Karanović (67) izgleda.

Mirjana Karanović
foto: Milan Maricic/ATA

Glumica trenira četiri puta nedeljno, a vežbe koje praktikuje daju vidljive rezultate.

Naime, trening Mirjane Karanović počinje sa iskorakom unazad na steperu, posle se prelazi na tegove i trbušnjake, a završava plankom, vežbom koja za mesec dana može da oblikuje celo telo.

- Kao da se spremate za Olimpijadu - našalila se dama koja je prati na Instagramu.

Čućnjevi, vežbe za triceps, leđa i ramena sastavni su deo njenih treninga, a glumica je ovaj stil života odabrala kako bi poboljšala zdravlje i bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

– Znajući da bih odustala posle prvih pet vežbi, našla sam nekog ko će da ih broji. Imam visok stepen sujete i grozno mi je da bilo ko pomisli kako sam slabić.

Generalno, sramota me je da ne uradim ono što sam obećala, a nekako sam uspela da sve prilagodim svojoj emotivnoj strukturi. Verujem da i svi ostali znaju treba li im tutor ili saveznik.

I nije ovde reč o skidanju kilograma i izlasku na modnu pistu, već o tome kako se dobro osećati u svojoj koži – objasnila je svojevremeno glumica za domaće medije.

Ako i vi želite da oblikujete celo telo, poboljšate svoju kardiovaskularnu kondiciju i sagorite kalorije, trening Mirjane Karanović vam u tome može pomoći.

(Stil/ Espreso/ Gloria)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs