Milica je na 4 godini fakulteta zatrudnela: Nikad nije priznala ko je otac njenog sina, a jednu tugu nosi i dan danas

Milica Milša je naša glumica sa veoma neobičnom životnom pričom. Ali ono što je izdvaja u moru žena je da je bila i ostala dama

Vip priča
Autor:
Milica je na 4 godini fakulteta zatrudnela: Nikad nije priznala ko je otac njenog sina, a jednu tugu nosi i dan danas
Neobičan život Milice Milše, Foto: Privatna Arhiva

Milica Milša ovih dana uživa na moru u Turskoj sa svojim suprugom Žarkom Jokanovićem, a koliko su skladan par govori niz fotografija objavljenih sa ovog letovanja.

Milica i Žarko godinama su u braku, a ljubav se desila 1998. godine, kada su se slučajno upoznali i od tada se nisu razdvojili.

Zanimljiv je podatak da njih dvoje nemaju zajedničku decu, ali da je Žarko prihvatio njenog sina Antonija kao svog od prvog dana.

Milica često ističe da je Žarko jedini pravi otac njenom sinu i nikad javnosti nije otkrila ko je biološki otac Antoniju.

Naime, na četvrtoj godini Akademije, Milica je ostala u drugom stanju, a samo dva meseca nakon porođaja branila je diplomsku predstavu na fakultetu. Roditelji su njenog sina prihvatili i o njemu vodili računa punih šest godina. Otac joj je bio čuveni pisac Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin Isaković.

Milica Milša
foto: Privatna Arhiva

Milica je bila neverovatno bliska sa svojim roditeljima, pa joj je veoma teško pala majčina smrt.

Njena majka, Leposava Isaković dala joj je nadimak Milša, da bi ga Milica kasnije usvojila kao svoje prezime i deo umetničkog imena. Danas je svi znamo kao Milicu Milšu, dok se ona preziva Isaković.

Milica Milša
foto: Privatna Arhiva

Glumičina majka bila je žena retke lepote, koju je i Milica nasledila. U jednom od intervjua, kada je govorila o svojim roditeljima, lako se moglo primetiti koliku ulogu oni imaju u njenom životu. I kada je odrasla i zasnovala svoju porodicu, uvek je bila uz majku Leposavu, poput devojčice.

Milica Milša
foto: Aleksandar Krstović

Nakon što je pre nekoliko godina izgubila oca, poznatog akademika i književnika Antonija Isakovića, majka joj je bila najveći i najiskreniji prijatelj. U javnosti je često govorila o ljubavi svojih roditelja koji su bili ideal porodice kakvu je i sama želela da stvori za sebe:

"Mama je bila nestvarno lepa. Tata ju je video u bioskopu i zaljubio se na prvi pogled. Njena braća i otac puškama su ga gonili od nje, a ona je pala na njegove čari kada joj je u svojoj garsonjeri pročitao svoju priču Kašika. Do tada nikada nisu ostajali sami, a onda je ona njihovom prijatelju Stoletu Jankoviću rekla: Sad, Stole, možeš da ideš. Poklekla je na priču Kašika. Moja prabaka je govorila: Šta pričate da je pametan, ona se udaje za njega jer je lep. Venčali su se, a posle mnogo godina došla sam i ja", ponosno je govorila glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs