Glumac njih dve ne sme ni da pomene: Zabranile su mu da priča o njima, al on više ne može da se suzdrži

Erik Roberts tvrdi da mu je zabranjeno da „priča o“ čuvenoj sestri Džuliji i ćerki Emi

Celebrities
Glumac njih dve ne sme ni da pomene: Zabranile su mu da priča o njima, al on više ne može da se suzdrži
Foto: Todd Williamson/January Images/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Erik Roberts otvorio je dušu i rekao kako mu je rečeno da ne sme da priča o svojoj ćerki Emi, kao ni o sestri Džuliji, međutim uprkos tome što mu je rečeno da ne priča o svojoj naslednici, ponekad jednostavno ne može da se suzdrži.

Holivudska zvezda se pojavio u epizodi podkasta "Still Here Hollivood" kada su ga pitali za njegovu slavnu sestru Džuliju Roberts.

U jednom trenutku, Džulija je bila jedna od najpoznatijih poznatih ličnosti u Holivudu, iako navodno ovih dana više voli da se drži podalje od reflektora. A glumicino vrednovanje njene privatnosti istakao je njen brat Erik u svom pojavljivanju na pomenutom podkastu.

Erik Roberts
foto: Profimedia

Kada su ga pitali za nju, ostao je zatvoren na tu temu i nije hteo da kaže ni reč.

Rekao je: "Moraćete da pitate nju. Ja volim svoju sestru, ali ne mogu da pričam o njoj. Ona ne želi da se priča o tome."

Intervju je usledio nakon što je Džulija navodno bila ljuta zbog Erikovih predstojećih memoara "Odbegli voz: ili Priča mog života do sada", koji bi trebalo da bude objavljen u septembru.

Njegova sestra nije jedina osoba koja je rekla Eriku da ne priča o tome i njegova ćerka Ema Roberts mu je navodno rekla da ne govori javno o njoj.

Džulija Roberts
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Dodao je: „Ne bi trebalo da pričam ni o jednoj od njih dve. Ali govorim."

Glumac je dalje opisao zašto jednostavno ne može da ne govori o svojoj sestri, a posebno o ćerki.

Rekao je: "Zaljubljen sam u posao svoje ćerke ovih dana. Ne mogu da verujem koliko je sjajna postala. Toliko sam ponosan na nju da ne mogu da je ne pohvalim."

Glumac je dodao: "I ja sam tako srećan što sam njen tata jer ona razbija. I tako sam ponosan."

Oskar, Ema Roberts
foto: Reuters / Mike Blake

Erik je takođe dao primedbu na govorkanja o „nepo bebi“ oko Eme, rekavši da on „apsolutno ništa“ nije doprineo njenom holivudskom uspehu.

Ema je ranije izazvala pometnju kada je tvrdila da je 'izgubila više poslova nego što sam ja dobila time što sam se bavila tim poslom.'

Objašnjavajući zašto se tako osećala, rekla je: „Ljudi imaju mišljenje i ponekad možda nije dobro mišljenje o ljudima u vašoj porodici. Nikada nisam dobila posao zbog toga, znam da sam zbog toga definitivno izgubila nekoliko poslova."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs