Čudne bračne navike Jovane i Željka Joksimovića: Ono što procuri u javnosti, momentalno ostavlja bez teksta

Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića predstavljena je kao bajka, to je par bez skandala, pa je zati i čudno kada su u javnosti procurele ove dve čudne situacije

Celebrities
Autor:
Čudne bračne navike Jovane i Željka Joksimovića: Ono što procuri u javnosti, momentalno ostavlja bez teksta
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kada su se venčali te 2014. godine, Jovana i Željko Joksimović su predstavljeni kao bajkoviti bračni par. Nikad nije došlo do skandala, sve što su radili radili su složno.

Međutim, nakon 10 godina do javnosti su dospeli sitni propusti koji su nas naterali da se zapitamo da li bračni par Joksimović ima čudne navike?

Naime, pre par meseci javno su se prepirali u jednoj emisiji.

Tokom gostovanja u emisiji, Željku Joksimoviću se nije dopao ton kojim njegova supruga Jovana razgovara, te joj je rekao da zvuči "kao da vodi jutarnji program", a Haris Džinović stao je na stranu voditeljke.

- Hajde malo počni kako otvaraš jutarnji program - rekao je Željko Jovani.

- Ali ja nisam počela da vodim jutarnji program za stolom! - rekla je ona.

- Počela si, jer sve vreme pričaš kao što pričaš u jutarnjem programu - odgovorio joj je Željko.

- Kad? Sad? To nije tačno - rekla je ona tokom gostovanja u emisiji na "Uni".

Druga situacija koja nas je zatekla, a vezana je za otvorenu komunikaciju unutar četiri zida bračnog para Joksimović došla nam je upravo u vidu izjave Jelene Karleuše.

Pevačica je naime pričala o neprijatnoj sutuaciji koja joj se desila kada su njene intimne fotografije izašle u javnost:

"Odem na jednu lepu večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Krenem da pričam šta mi je bilo teško i pričamo o toj situaciji sa tim slikama i dobila sam i od Željka i od Jovane jedan divan kompliment. Valjda da me uteše ljudi, nisu više znali šta da mi kažu, rekli su mi: "Molim? Vidi, ona je toliko lepa..." Ona je ono što je bilo na naslovnim stranama, pretpostavljate šta. "Hajde da je ružna, nego je toliko lepa. Meni svi prijatelji kažu što je lepa" kaže Željko. Pitala sam Željka šta priča i okrenem se ka Jovani jer je to pričao pred njom, a ona kaže: "I ja sam rekla vidi što je lepa" - prisetila se Jelena te situacije u emisiji na "Prvoj".

Izgleda da bračni par Joksimović radi na kompletnoj i potpunoj iskrenosti i otvorenosti u bračnom životu. Možda je to upravo i tajna njihovog srećnog braka? Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs