NEVEROVATNO!

JOVANA GA OSTAVILA ZBOG ŽELJKA, S ALEKSANDROM RADOVIĆ IMA DETE, A ONA MU DONELA SREĆU: Ovo je žena biznismena Zeremskog

Supruga Aleksandra Zeremskog je poznata pevačica duhovne muzike, duže od decenije uživaju u ljubavi, a svoj privatni život ljubomorno čuvaju od radoznalih očiju javnosti.

Ljubav
16:42h Autor:
JOVANA GA OSTAVILA ZBOG ŽELJKA, S ALEKSANDROM RADOVIĆ IMA DETE, A ONA MU DONELA SREĆU: Ovo je žena biznismena Zeremskog
Gde je danas bivši muž Aleksandre Radović?, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Aleksandar Zeremski, naš vrlo uspešni biznismen, javnosti je poznat po zanimljivom ljubavnom životu. Naime, uvek smo imali prilike da ga vidimo u društvu poznatih lepotica. Njegovom šarmu nije mogla da odoli ni Jovana Joksimović, koja je bila verena i na korak do braka sa njim, ali ni Aleksandra Radović. Vlasnica raskošnog glasa je sa beogradskim zavodnikom dobila i ćerku.

Iako se činino da među njima vlada ljubavna idila, popularna pevačica ga je ostavila samo mesec dana nakon porođaja 2010. godine. Ni Joksimovićka nije "patila" nakon raskida veridbe, već se vrlo brzo zaljubila u Željka.

Aleksandra Radović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Konačno ima sreće u ljubavi

Aleksandar već više od deceniju uživa u ljubavi sa pevačicom Divnom Ljubojević, a o njihovoj vezi do sada se nije mogao čuti ni jedan skandal. Nakon sedam godina skladnog odnosa 2018. godine uplovili su u bračne vode.

Nekadašnji direktor BK televizije i interpretatorka duhovne muzike izgovorili su sudbonosno „da“ u manasiru Vavedenje Presvete Bogorodice, na Senjaku.

Sudbinski susret Divne i Zeremskog desio se 2011. godine, a pre toga njihova deca- Aleksandrova ćerka Mia i pevačicin sin Konstantin bili su prijatelji i zajedno su pevali u horu “Melodi” koji izvodi duhovnu muziku, a čiji je osnivač i umetnički rukovodilac upravo Divna.

Njih dvoje dele iste životne vrednosti i poglede na svet, te njihovi bliski prijatelji kažu da savršeno upotpunjuju jedno drugo.

Ko je Divna Ljubojević?

Divna Ljubojević je poznati srpski dirigent, kompozitor i interpretator pravoslavne duhovne muzike Srbije, Vizantije, Rusije i Bugarske, kao i osnivač i umetnički rukovodilac hora i studija za duhovnu muziku „Melodi“.

Rođena je u Beogradu, 7. aprila 1970. godine, na praznik Blagovesti. Crkveno pojanje je zanimalo još od malih nogu. Od desete godine uči pojanje u pevnici manastira Vavedenje u Beogradu. Muzičko obrazovanje stekla je u Muzičkoj školi „Mokranjac“ u Beogradu i na Muzičkoj akademiji u Novom Sadu.

Prethodno, na Muzičkoj akademiji u Beogradu nije primljena. Kao unuka Tihomira Ljubojevića, kojeg su ubili komunisti, tu nije bila poželjna. Zbog toga upisuje Muzičku akademiju u Novom Sadu, gde je bila prva na listi. Ostala je upamćena kao najmlađi dirigent jednog od najstarijih horova – Prvog beogradskog pevačkog društva, koji je vodila još pre zvaničnog muzičkog obrazovanja, od 1989-1991.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs