NIKOLA KOJO ZAVEO JE 12 GODINA MLAĐU I FATALNU ŽENU, DANAS IZGLEDA KAO BOMBA: Postala je poznata zbog NEVEROVATNE STVARI

Aleksandra i Nikola Kojo već više od deceniju i po uživaju u bračnim vodama sa troje dece, a glumac se ponosi svojom predivnom suprugom.

Ljubav
19:02h Autor:
NIKOLA KOJO ZAVEO JE 12 GODINA MLAĐU I FATALNU ŽENU, DANAS IZGLEDA KAO BOMBA: Postala je poznata zbog NEVEROVATNE STVARI
Ko je žena Nikole Koja?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Čuveni šmeker Nikola Kojo i sjajan glumca nas uvek oduševi novim ulogama, ali svi se čude kako mu polazi za rukom da, pored tolike popularnosti, već godinama uspeva da svoj privatni život sačuva od javnosti. Već više od 15 godina živi u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima troje dece.

Zabavljali su se svega osam meseci pre nego što su rešili da jedno drugom izgovore sudbonosno "da". Imali su skromno venčanje u Beogradu u septembru 2007. godine i od tada žive bez ni jednog skandala,te služe kao priprem mnogima, posebno mladim ljudima, da prava ljubav zaista postoji. Često znaju da pobegnu iz gradske gužve u vikendicu u Sopotu, gde uživaju da provode vreme sa svojim naslednicima.

Nikola Kojo
foto: ATA Images

Iako Aleksandru nemamo prilike da viđamo često pod svetlika reflektora i na gradskim dešavanjima, ponekad se pojavi sa Kojom na nekoj od njegovih premijera. Tako je, na primer, sve zasenila svojom lepotom pre par godina na promociji filma "Stado", u kojem njen partner ima glavnu ulogu.

Kojina lepša polovina se ranije bavila modelingom, a domaća javnost ju je odmah zapazila u spotu za veliki hit Zdravka Čolića - "Moja draga". Glumac je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka bila je 12 godina od Nikole. Svi su se pitali ko je predivna plavuša koja glumi u Čolinom spotu, jer je sve očarala zanosnim izgledom i pogledom.

Aleksandra Kojo, Nikola Kojo
foto: Printscreen Youtube - Zdravko Čolić

Ni dve decenije kasnije, koliko je prošlo od ekrancizacije čuvenog evergrina, Aleksandra se nije promenila. I dalje, gde god se pojavi, pleni harizmom, osmehom i posebnom energijom.

Ponosni su roditelji ćerke Ane i dveju bliznakinja koje su dobili 2013. godine, a trude se da svoju decu nauče šta su prave vrednosti. Slažu se da je biti roditelj u današnje vreme jedna od najtežih uloga.

Nikola Kojo
foto: ATA Images

- Sigurno da strahujem, kao i svi, od neke neizvesnosti koju nosi ovaj kapitalizam u kojima neki stare, a neki rastu. Generalno, teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega. Tačna je ona stara izreka - što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - rekao je Kojo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs