ŽENA MARINKA ROKVIĆA JE ŽIVA VATRA: U braku su bili više od 30 godina, nagovorila ga je da prizna vanbračnog sina

Žena Marinka Rokvića, Slavica, izgleda višestruko mlađe.

Celebrities
ŽENA MARINKA ROKVIĆA JE ŽIVA VATRA: U braku su bili više od 30 godina, nagovorila ga je da prizna vanbračnog sina
Foto: Printscreen Instagram - rokvic.slavica

Slavica Rokvić pružila je podršku sinu Nikoli, koji je pre nekoliko dana peške krenuo put Grčke kako bi prikupio novac za humanitarne svrhe. Na snimku koji je Nikola objavio može se videti Slavica koja trči iza njega, a mnogi su tom prilikom primetili da je u odličnoj kondiciji i da izgleda višestruko mlađe.

Slavica je ubrzo postala inspiracija mnogim ženama, dok se na njenom Instagram profilu mogu naći razni saveti, kako za kulinarstvo, tako i za lepotu i mladolikost.

Njen izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a jedna je od retkih koja se nije podvrgla estetskim intervencijama. Za njenu liniju i mladolik izgled zaslužno je vežbanje, a na njenom profilu može se primetiti da je veoma aktivna.

Inače, Marinko i Slavica su se venčali 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina. Tokom braka dobili su dva naslednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama. Međutim, ni njihov početak braka nije bio idealan.

Pokojni pevač i Slavica su usled nesuglasica u braku doneli odluku da je najbolje da se razvedu što su i učinili, a samo nekoliko meseci kasnije shvatili su da je njihova ljubav jača od svega.

Marinko je tada organizovao proslavu u jednom restoranu na kompletno iznenađenje Slavice, ali i cele porodice.

- Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio - govorio je tada izvor blizak paru.

Slavica je ogromnu podršku javnosti, ali i svih ljudi koji je vole i poštuju dobila kada je Marinka nagovorila da zvanično i zakonski prizna svog vanbračnog sina, Daria koji je postao deo porodice i sa braćom je u odličnim odnosima.

Do poslednjeg dana Marinkovog života uz njega je bila upravo njegova supruga Slavica.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs