SVE TAJNE AFERE FATALNE I PRELEPE PRVE DAME AMERIKE: Imala otvoren brak, a za muža tvrdila da nije bio dobar ljubavnik

Mnogi su je žalili zbog razvratnog muža, a njen ljubavni život nije bio ništa manje buran i šokantan

Celebrities
19:29h
SVE TAJNE AFERE FATALNE I PRELEPE PRVE DAME AMERIKE: Imala otvoren brak, a za muža tvrdila da nije bio dobar ljubavnik
Foto: Profimedia

Žaklina Kenedi Onazis bila strastvena žena koja je imala mnogo muškaraca pre, tokom, a i posle braka sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem.

Džeki Kenedi je u javnosti bila elegantna, šarmantna, graciozna i rezervisana. Ali, u suštini je samo žena kojoj je bila neophodna bliskost, kao što su njenom suprugu Džonu Kenediju bile potrebne druge žene.

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

I iako su svi pričali da Džeki ima aferu sa Robertom Bobijem Kenedijem, bratom njenog supruga, na kraju se ispostavilo da se i najmlađi brat, Tedi Kenedi, tajno viđao sa suprugom američkog predsednika, kako pre tako i nakon Bobijevog ubistva.

Tedi je bio uz Džeki u teškim vremenima, posle ubistva Džona i Bobija. Postao je jedini čovek u njenom životu na kojeg je mogla da se osloni. "Uvek sam bio zaljubljen u Džeki, od momenta kada sam je ugledao. Kada je Džon ubijen, znao sam da se viđa sa Bobijem, ali me to nije pokolebalo. Bobi nije mogao da bude uz nju konstantno" navodno je rekao Tedi asistentu Džona Kenedija.

Džeki Kenedi, Robert Kenedi
foto: Profimedia

Džeki je, da ne bi zaostajala za svojim suprugom, zavodila mnoge filmske zvezde tog doba, uključujući Vorena Bitija, Pitera Lavforda, Pola Njumena, Gregorija Peka, Frenka Sinatru, Vilijama Holdena i Marlona Branda.

U autobiografiji slavnog glumca, Marlona Branda, piše da su zajedno bežali od fotografa, da joj je pravio večeru i da su na sofi strastveno vodili ljubav.

Pričalo se da su ona i njen suprug Džon voleli tračeve i mogli su u nedogled da pričaju o seksualnom životu drugih ljudi, to je bila igra za njih, u kojoj su se oboje igrali - napisao je prijatelj Džeki Kenedi Gore Vidal u svojim memoarima.

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Kada je dobila svoj prvi automobil, rekla je da "planira da namami muškarce na zadnje sedište". Nagovorila je oca da studira u inostranstvu i otišla je na Sorbonu u Pariz. U gradu svetlosti je imala ritual da svaki dan ide na koktel u hotel Ric Karlton. Sa cigaretom u ruci, uvek je bila u pratnji nekog muškarca.

Bila je luda za Andreom Malroom, proslavljenog romanopisca i teoretičara umetnosti, za koga je smatrala da je veoma uzbudljiv. Ali, iz straha da ne ostane trudna, nije spavala sa njim. "On je jedini Francuz za koga bih stvarno želela da se udam" - rekla je tada Džeki.

Povezivana je i sa Džonom P. Markandom, sinom poznatog pisca i dobitnikom Pulicerove nagrade za biografiju, Džonom Markandom. Zajedno su putovali Evropom i ta veza je trajala sve do njenog povratka u Ameriku. Majka joj nije odobravala ovu vezu, jer je smatrala da su "pisci siromašni kao crkveni miševi" i priznaje da je želela da bogato uda svoje ćerke.

Međutim mlada Džeki je želela da se "reši" nevinosti što pre je moguće. Pa je tako spavala sa najmanje petoricom muškaraca pre nego što se udala. Nakon povratka u Ameriku sa sestrom je nastavila svoj "divlji" život .

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Sudbonosni susret za nju dogodio se kada se sa porodicom preselila u vilu u Virdžiniji i upoznala Artura Kuku, koji je predstavio Kenedijevima. Udala se za Džeka 12. septembra 1953. godine, okružena njegovom braćom.

To je bila prava bratska ljubav. Sva tri zgodna brata su bila zaljubljena u Džeki, ali i ona u njih, samo na neki drugačiji način. Džeki se ipak nije zadovoljila samo sa Kenedijevima. Varnice su "sevnule" kada je ugledala glumca Vilijama Holdena. Imala je avanturu sa njim, iako su oboje bili u braku. Po navodima, ona je to uradila da bi vratila suprugu prevaru.

Život sa američim predsednikom nije bio lak. Nikad se nije odrekao dugih noći i stalnih neverstava, što je veoma povređivalo Džeki. Merlin Monro, Beti Grabl, Sofija Loren, Žen Simons, Li Remik i još mnoge druge su bile ljubavnice Džona Kenedija.

Džeki Kenedi, Džon Kenedi
foto: Profimedia

Jednom priliko Džeki se osvrnula na glasine o mnogim prevarama svog muža i rekla: "Znam da ga žene ne smatraju velikim ljubavnikom. To sigurno nije bio. Hteo je seks na brzaka i onda bi posle toga telefonom razgovarao sa ostalim političarima. Kada ne bismo imali odnose, okrenuo bi se na stranu i zaspao."

1962. godine, ubrzo nakon što je Merlin Monro predsedniku otpevala pesmu "Srećan rođendan", prva dama je uzela produženi odmor i posetila je vlasnika "Fijata" Đanija Anjelija u zalivu Amalfi, u južnoj Italiji.

Nakon atentata na njenog supruga, Bobi Kenedi je objavio da se kandiduje za predsednika. "Zaljubljena sam u dva čoveka, u Bobija i Tedija" - kazala je tada Džeki Kenedi.

Džeki Kenedi, Aristotel Onazis
foto: Profimedia

U Njujorku je 1968. godine imala aferu sa glumcem Polom Njumanom i pokušavala je da ga nagovori da svoju podršku da Kenedijevima. Nastavila je da se viđa sa Tedijem, ali je vremenom shvatila da je ženskaroš i počela je tajno da se viđa sa Aristotelom Onazisom. Udala se za grčkog magnata 1968. godine i imali su otvoren brak do 1975. godine, kada je preminuo.

Stil / Telegraf

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs