KRISTINU JE MUŽ KRVNIČKI TUKAO I PLJUVAO PRED SINOM: Groktao je dok se ona borila za život, a onda ga stigla KAZNA

Glumicu Kristinu Riči muž je zlostavljao i krvnički tukao, dok je dete sve gledalo.

Celebrities
12:26h
KRISTINU JE MUŽ KRVNIČKI TUKAO I PLJUVAO PRED SINOM: Groktao je dok se ona borila za život, a onda ga stigla KAZNA
Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Kristina Riči proslavila se ulogom Srede Adams u hit filmu "Porodica Adams" iz 1991. godine, još dok je bila 11-godišnjakinja. U žiu interesovanja dospela je 2020. godine, nakon razvoda od filmskog snimatelja Džejmsa Hirdegena nakon devet godina veze.

Za njega se udala 2013. godine i rodila mu sina Fredija, a već tada se saznalo kako se tu radi o porodičnom nasilju te je glumica odmah tražila potpuno starateljstvo nad sinom. Ipak, pandemija koronavirusa usporila je proces.

Zlostavljanje je navodno započelo 2019. godine kada ju je suprug prvi put istukao, pljuvao po njoj i groktao poput svinje.

Kristina Riči
foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / Profimedia

Riči tvrdi da se Herdegen "usredotočio isključivo na to da me kažnjava i teroriše 24 sata dnevno" nakon što su započele naredbe o zaključavanju zbog pandemije. Tvrdila je da ju je u junu Herdegen "proterao i izašao iz kuće" dok je ona pokušavala da nazove Hitnu pomoć.

Navodno ju je 25. juna ponovno napao. Policija je zaprimila audiosnimke na kojima se Džejms može čuti kako teroriše Kristinu, pljuje i vrišti na nju, priznaje nasilje, prati je iz sobe u sobu, proganja je, a zatim je nasilno napada pre nego što je snimak naglo prekinut njenim plačem dok poziva policiju. Jedan snimak je navodno završen tako što je Herdegen bacio kafu i stolicu na svoju suprugu pred njihovim 6-godišnjim sinom. U zabrani prilaska tvrdi se da su se "mnoga od ovih dela zlostavljanja" dogodila pred dečakom Fredijem. Riči je izjavila da je navodno zlostavljanje počelo čim je 2013. saznala da je trudna. Rekla je da je ubrzo nakon toga osetila da bi je Herdegen "mogao ubiti".

Kristina Riči
foto: Profimedia

Srećom, Kristina je uspela da dokaže ceo slučaj i danas konačno uživa u životu sa novim partnerom i decom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs