DANIJELU SU 48 SATI SILOVALI I DROGIRALI: "Gledala sam kako se ređaju jedan za drugim" - posledice su JEZIVE

Glumicu Danijelu Vestbruk su 48 sati silovali zbog dugova koje je imala.

Celebrities
DANIJELU SU 48 SATI SILOVALI I DROGIRALI: "Gledala sam kako se ređaju jedan za drugim" - posledice su JEZIVE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Danijela Vestbruk postala je poznata po svojim brojnim estetskim zahvatima, kao i čudnom ponašanju na plaži. Paparaci je često mogu uslikati golu na plaži, dok se ona očajnički trudi da privuče pažnju javnosti.

Ipak, estetski zahvati su nešto po čemu je prepoznatljiva, a jednom prilikom je otkrila da joj se lice zapravo izdeformisalo zbog posledica konzumiranja droge. Kako je istakla, zbog konzumacije droge, dobila je septum.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći - ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim toga što je bila zavisnica od narkotika i alkohola, Danijela je preživela i veliku traumu. Naime, glumica je silovana 48 sati, a u problem je upala zbog dugovanja novca.

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Onda su me kidnapovali, odveli u stan u blizini moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se jedan za drugim na mene, i drogirali su me da ne bih pobegla od njih - napisala je u svojim memoarima, a Danijela je navodno do sada potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs