NAŠA PEVAČICA NIJE IMALA NI 40 GODINA KAD JE DOŽIVELA INFARKT: Osetila je ove simptome, SRUŠILA SE, onda je usledio ŠOK

Simptome koje je osetila Ivana Peters pred infarkt uglavnom mnogi ignorišu.

Celebrities
09:42h
NAŠA PEVAČICA NIJE IMALA NI 40 GODINA KAD JE DOŽIVELA INFARKT: Osetila je ove simptome, SRUŠILA SE, onda je usledio ŠOK
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačicu Ivanu Peters život nije mazio, a 2015. godine, kao jako mlada, doživela je infarkt! Da stvar bude još jezivija, srčani udar doživela je u emisiji "Ko je kod Koje", a budući da je vodila zdrav način života, bila je mnogo iznenađena.

U više navrata pevačica se osvrtala na ovaj događaj, koji se odigrao u vreme kada još nije zagazila u 40. godinu života.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

Ivana Peters
foto: Kurir / Marina Lopičić

Ivana je istakla da u njenoj porodici nije bilo slilnih slučajeva, te joj nije jasno zbog čega joj se to desilo.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs