"KO SE UDA NA BRZINU, TAJ SE KAJE NATETNANE": Ponizila je sebe za mrvu pažnje muža koji joj je priredio NEVIĐENU BRUKU

Kloi Kardašijan trpi sve samo da bi bila u braku sa čovekom koji joj je priredio bruku.

Celebrities
"KO SE UDA NA BRZINU, TAJ SE KAJE NATETNANE": Ponizila je sebe za mrvu pažnje muža koji joj je priredio NEVIĐENU BRUKU
Foto: Profimedia

Za one koje se udaju na brzinu, obično se kaže "Ko se uda na brzinu, taj se kaje natenane". Najbolji dokaz za to jeste Kloi Kardašijan, koja se svim silama trudi da oda sliku srećne i skladne porodice, dok ju je njen suprug Tristan Tompson sve vreme sabotirao u tome.

Pre nego što je požurila da se uda za njega, varao ju je i srušio joj dostojanstvo, koje nikad nije vratila. Zašto je to tako? Sve bi bilo u redu da se Kloi nije pravila slepa i da očajnički nije pokušavala na sve načine da vrati Tristana, i uspela je u tome, ali...

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Mnogi su tada komentarisali da ga je "hvatala na dete", kao i da nema samopoštovanje.

Usred brojnih skandala o prevari i javnosti, par je dobio dvoje dece zajedno, ćerku Tru 2018. i sina 2022. godine, a zanimljivo je da ju je Tristan varao i dok je bila trudna.

Naime, Kloi i Tristan čekali su svoje drugo dete, da bi Kloi saznala da je on i drugoj ženi napravio bebu. Naime, šest meseci nakon Tristanovog skandala oko očinstva, "nisu razgovarali van tema zajedničkog roditeljstva. Beba je začeta preko surogat majke pre nego što je Kloi saznala da će Tristan dobiti dete sa drugom ženom (što se desilo u decembru).

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Tristan se izvinio Kloi, koju je varao više puta u prošlosti, uključujući i dok je bila trudna sa njihovom ćerkom 2018. Njegovi javni skandali oko varanja prvobitno su izbili samo nekoliko dana pre rođenja njihovog zajedničkog deteta. Uprkos javnoj prevari, par se pomirio i ostao zajedno, sve do njihovog razlaza u februaru 2019. nakon što je viđen kako ljubi tadašnju najbolju prijateljicu Kajli Džener, Džordin Vuds. Na zaprepaštenje fanova, Kloi se pomirila sa sportistom negde tokom pandemije COVID-19 dok je bila u karantinu u Hidden Hills kući. Nakon toga ponovo su raskinuli.

1 / 8 Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bez obzira što je on okarakterisan kao serijski preljubnik, Kloi i dalje ludi za njim, a o tome svedoče svi njeni postupci. Izgleda da je Tristan ne može prevariti toliko koliko mu ona može oprostiti.

Mnogi komentarišu da je Kloi uporno radila na svom izgledu koji je dovela do savršenstva, ali da još uvek izgleda nesrećno.

Njih dvoje su se venčali 2022. godine, u tajnosti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs