NAJLEPŠA VILA U SRCU BEOGRADA, U VLASNIŠTVU JE MARKA JARIĆA: Uložio je silne pare u nju, a sve pršti od LUKSUZA

Kuća Marka Jarića izgleda veoma luksuzno, a proglašena je i najlepšom vilom u gradu.

Celebrities
17:07h
NAJLEPŠA VILA U SRCU BEOGRADA, U VLASNIŠTVU JE MARKA JARIĆA: Uložio je silne pare u nju, a sve pršti od LUKSUZA
Foto: Profimedia

Najlepša vila na Dorćolu u vlasništvu je košarkaša Marka Jarića koji je bio uporan da je kupi, dok je još uvek bila u svom izvornom stanju, iako je imala tri vlasnika koja su je nasledila.

Pisalo se da je bivši košarkaš u adaptaciju uložio oko tri miliona evra, a zanimljivo je da je odlučio da spolja zadrži približno isti izgled stare kuće iz predratnog perioda.

Velelepna vila Marka Jarića od 700 kvadrata poseduje pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanu, bazen, saunu, lift privatan parking. Vilom dominiraju svetli tonovi, uz dosta tamnobraon detalja i komada od drveta, dok je kuhinja opremljena po najnovijim standardima.

1 / 5 Foto: Kurir/ Vladimir Šporčić

Inače, poznato je da je Marko Jarić veliki ljubitelj luksuznih nekretnina, a portfolio kuća i stanova koji su u njegovom vlasništvu mogao bi da postidi i najveće zaluđenike za arhitekturu i dizajn.

Pored ove nekretnine na Dorćolu, Jarić je posedovao kuću u Majamiju, u kojoj je živeo sa bivšom suprugom Adrijananom Limom i svojim mezimicama koje su danas prave lepotice. Lima je kuću prodala za 40 miliona dolara nakon razvoda.

Pre Majamija, Marko i Adrijana su živeli u vili u Los Anđelesu koja je često punila novinske stupce u danima njihove najveće sreće jer je u pitanju luksuzno zdanje iz svačijih snova.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: rac ral / Mavrixphoto / Profimedia

Samo imanje prostire se na dve prostrane parcele, a vila ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Nakon što su Jarić i Lima rešili da je prodaju, agencija za prodaju nekretnina opisala ju je kao "šarmantnu sa sjajnim karakterom".

Iako je u pitanju nesumnjivo luksuzna holivudska kuća, ona ipak ostavlja utisak intimnog porodičnog kutka i sve je u njoj podređeno praktičnosti i uživanju, baš kao i nova vila na Dorćolu.

Marko Jarić
foto: Profimedia

Američki mediji pisali su i da bivši košarkaš poseduje penthaus u Njujorku procenjen na 5.5 miliona dolara, jahtu vrednu 1.4 miliona, kao i vilu na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs