"SLUŠAJ ME TI, BELOSVETSKA... NEĆE TO TAKO MOĆI": Razgovor žene i ljubavnice Miroslava Ilića krije šok detalje

Razgovor žene i ljubavnice Miroslava Ilića, koji je objavila Mirjana, krije šokantne detalje.

Celebrities
14:29h
"SLUŠAJ ME TI, BELOSVETSKA... NEĆE TO TAKO MOĆI": Razgovor žene i ljubavnice Miroslava Ilića krije šok detalje
Foto: ATA Images

Mirjana Antonović, oglasila se na Fejsuku i otkrila da je Viši sud po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav Ilić otac i sin.

Ljubav Mirjane Antonović i Miroslava Ilića je, prema njenim rečima, počela 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Mirjana je otkrila detalje njihovog prvog razgovora, pa mnoge ostavila bez reči. Navodno, ona je planirala i budućnost s Ilićem, kom je supruga pretila i da će mu presuditi.

Miroslav Ilić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije srećan, jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - počela je svoju priču Antonovićeva.

U knjizi "Ovo malo istine" Mirjana se, između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić.

"U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku.

Mirjana Antonović
foto: ATA Images

‘Ovde Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?!’, upitao je hrapavi ženski glas sa one strane slušalice.

Mirjam Antonović ovde, izvolite’, rekla sam.

A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!’, siktala je u slušalicu.

‘Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom’, rekla sam mirnim tonom i pribrano.

Miroslav Ilić, Gordana Ilić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!’

‘Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!’ "

‘Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava’, zaključuje Mirjana."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs