JUGA JE UZDISALA ZA NJOM, A MUŽEVI JE VARALI GDE SU STIGLI: Njih je stigla GORKA SUDBINA, a njoj je on PROMENIO ŽIVOT

Ana Saso je pre 4 decenije proglašena najlepšom ženom Jugoslavije, a tek pre nekoliko godina je pronašla ljubav svog života.

Celebrities
16:22h Autor:
JUGA JE UZDISALA ZA NJOM, A MUŽEVI JE VARALI GDE SU STIGLI: Njih je stigla GORKA SUDBINA, a njoj je on PROMENIO ŽIVOT
Ana Saso, Foto: Printscreen Youtube / Beauties of the World

Ana Saso je u maju zakoračila u 7. deceniju, ali izgledom pokazuje da su godine za nju, definitivo, samo broj! Naime, legendarnu misica je preko noći postala najpoželjnija dama u bivšoj Jugoslaviji, a njena lepota je očaravala ljude na svakom koraku. Zasenila bi druge svojom neverovatnom energijom i harizmom gde god bi se pojavila.

Naime, od momenta kada je objavljena kultna rekmala za bezalkoholno piće "Pipi", snimljena početkom osamdesetih, u glavnoj ulozi sa zanosnom Splićankom, njena popularnost je eksplodirala i to zbog eksplicitne scene u kojoj su do izražaja došle njene grudi ispod mokre majce.

Ana Saso
foto: preentscreen/Instagram

Pre 40 godina proglašena je sa najlepšu damu sa naših prostora, a u dana su 60-oj ponosno nosi tu titulu, jer u njenom slučaju kao da su svi satovi stali. I dalje besprekorno izgleda, a njen stil je veoma često inspiracija mnogim pripadnicama nežnijeg pola.

Izvajano telo i dalje ima zahvaljujući redovnom vežbanju, ali je pobornik izuzetno zdravog života! Iznenadiće vas njeno priznanje da je zadovoljna sobom postala tek u četrdesetoj.

- S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom - istakla je Ana.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / Beauties of the World

Međutim, nije uvek imala idiličan život, posebno na ljubavnom planu su joj se dešavali brodolomi koji su na nju ostavili neizbrisiv trag.

Dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila.

Ana je prvo stala na ludi kamen sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Međutim, nisu uspeli da sačuvaju svoje ljubav, a Nenad je poginuo 2014. godine u saobraćajnoj nesreći.

Drugi brak je imala sa "izvikanim šarmerom" Igorom Franceskijem. Neprestano su kružile glasilne da je besramno vara na svakom ćošku sa mladim devojkama.

A onda je sreću i mir, konačno, pronašla pored istaknutog hirurga Hrvoja Timasovića.

- Znam mu se ponekad požalim da me ‘nešto pritiska’, na šta mi on odgovori da mi nije ništa. Mogu da kažem da dobro deluje na mene. Uostalom, morate nešto malo štrecnuti, pa živi smo - otkrila je bivša manekenka.

Ana Saso se za Hrvoja udala u tajnosti 2021. godine.

- Mi smo u braku, samo to se ne zna, nije niko uspeo da isprati, ali jesmo. Ja sam nikad srećnija i zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, ceni, voli, prati, podržava. Šta više da očekujem? To je najvažnije - zaključila je Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs