JEDAN JE BIO VELIKI MOĆNIK U SRBIJI, DRUGI JE UMRO SAM U KONOBI, DOK JE TREĆI LOMIO SVE: Šok ljubavni život Nede Ukraden

Neda Ukraden slovi za najobrazovaniju damu u našoj zemlji, ali sa druge strane, njen seksepil je oborio sa nogu mnoge muškarce.

Ljubav
00:10h Autor:
JEDAN JE BIO VELIKI MOĆNIK U SRBIJI, DRUGI JE UMRO SAM U KONOBI, DOK JE TREĆI LOMIO SVE: Šok ljubavni život Nede Ukraden
Neda Ukraden, Foto: Printscreen Instagram - neda.ukraden

Neda Ukraden tokom čitave karijere važila je za veliku zavodnicu i fatalnu damu.O ljubavnom životu pevačice, čijoj lepoti godine nisu naudile nimalo, pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, samo jednom je stala pred oltar, ali nekoliko muškaraca uspelo da osvoji njeno srce, čak je imala i jednu veoma burnu vezu u Americi. Mnogi ne mogu da veruju da ova dama gazi osmu deceniju, ali Neda ističe da se i dalje nada nekoj novoj ljubavi.

Jedan zvaničan brak i burne veze

Supruga Milana Bilbiju upoznala je veoma mlada, nakon 10 godina ljubavi su se venčali, dobili ćerku Jelenu i u braku proveli tri godine. Do kraja njegovog života ostali su u sjajnim odnosima.

Neda Ukraden
foto: ATA Images

"Sve moje ljubavne veze su počinjale idilično, ali loše su se završavale. Uvek je nedostajalo strpljenje ili poverenje. Iako ima ljubavi, uvek nešto fali... Pokojnog muža Milana Bilbiju sam upoznala na snimanju emisije 'Na ti', koju je on režirao. Imala sam 19 godina i bila student Filozofskog fakulteta u Sarajevu, a naš susret u redakciji TV Sarajevo bio je sudbinski i ljubav na prvi pogled. Naša veza trajala je deset godina i završila se brakom, koji se raspao posle tri godine. Milan je u početku podržavao moje pevanje, ali kasnije nije mogao da se nosi sa mojim uspehom i bio je veoma ljubomoran. Srećom, dobili smo ćerku Jelenu, koju smo razmazili. Milan se posle razvoda ponovo oženio, ali je posle teže bolesti 2013. godine umro u svojoj konobi u Lepetanima", otkrila je Neda svojevremeno u svojoj velikoj ispovesti za "Hit Informer".

Posle Milana njenu pažnju zaokupirao je lekar Moma Jakovljević. Međutim, mnoge je iznenadile priznanjem da je bila u vezi i sa jednim Amerikancem burnog temperamenta.

Neda Ukraden
foto: ATA Images

"Desila mi se ljubav u Beogradu, i to obostrana sa Momom Jakovljevićem. Bili smo skoro istih godina sa propalim brakovima iza sebe. On je bio uspešan lekar, a pre toga se bavio i manekenstvom. Nisam htela da odustanem od pevanja, a nisam mogla da se oslonim samo na njegovu platu, pa smo raskinuli. Ipak, 30 godina kasnije on je kao lekar pomogao Jeleni da iznese svoju treću trudnoću i rodi zdravog dečaka, mog unuka! Imala sam i dečka, Džordž se zvao, iz Amerike... Sa njim sam raskinula zbog prevelike ljubomore. U toku jedne svađe u hotelskoj sobi počeo da pravi nered i baca sve, polomio je daljinski od televizora u besu. Tada sam pomislila da je dobro što se nisam udala za njega. Čula sam da je umro od srca pre nekoliko godina sam u svom stanu na Floridi", otkrila je Neda.

1 / 5 Foto: ATA Images

Veza sa najmoćnijim čovekom na estradi

Tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Neda i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović , pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs