OVO JE UBEDLJIVO NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ, NAPISALA GA U SEKUNDI: Pesma postala OGROMAN hit, a evo ko je izvodi

Marina Tucaković je tvorac najvećih hitova na našim prostorima koji traju već decenijama, a najpopularnije balkanske zvezde sve ističu da je njen odlazak nenadoknadiv.

Celebrities
14:52h Autor:
OVO JE UBEDLJIVO NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ, NAPISALA GA U SEKUNDI: Pesma postala OGROMAN hit, a evo ko je izvodi
Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Ne postoji pevač na našoj estradi, a i u regionu kome Marina Tucaković nije napisala pesmu ili stih. Gotovo svi u muzičkom svetu dele mišljenje da se tekstopisac poput čarobne Marince jednom rađa, te da ne veruju da može neko da dostigne njene uspehe. Pisala je fenomenalno i za pevače narodne muzike, ali i za okorele rokere ili pop izvođače. Od mnogih je napravila ogromne zvezde, spasivši ih ulice i bede, te ne nekolicina zvala i majkom.

S obzirom na to da je napisala hiljade pesama, mnogi su zapitali koji stih joj je doneo najveću zaradu. Naša poznata pevačica Neda Ukraden je u emisiji "Glamur" podelila ovu informaciju sa medijima.

Marina Tucaković
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Reč je o pesmi "Zora je", a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra, rekla je Neda svojevremeno i iznenadila čitavu javnost.

1 / 5 Foto: Kurir / Dragan Kadić

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine nakon duge i teške bolesti, uprkos lavovskoj borbi koja bi svima trebala da bude lekcija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs