ZAVILA JE SVET U CRNO, SVI SU OPLAKIVALI NJENU PRERANU SMRT: Sad se pojavila iznenada i ŠOKIRALA narod SUROVOM istinom

Čuvena glumica objavila da je umrla, pa otkrila šok istinu zbog čega je to uradila. I dok je jedni razumeju, drugi je strašno osuđuju.

Celebrities
14:45h Autor:
ZAVILA JE SVET U CRNO, SVI SU OPLAKIVALI NJENU PRERANU SMRT: Sad se pojavila iznenada i ŠOKIRALA narod SUROVOM istinom
Ponam Pandej, Foto: Printscreen Instagram - poonampandeyreal

Jedna od najpoznatijih indijskih glumica Ponam Pandej lažirala je svoju smrti, i dok su se obožavaoci u neverici opraštali od nje, usledio je frapntan šok! Naime, na Instagramu ove veoma popularne mlade dame bilo je objavljeno da je preminula od veoma opake bolesti - raka grlića matrice, a te vesti potvrdila je i njena menadžerka.

Ovo jutro je teško za nas. Duboko smo tužni što objavljujemo da smo izgubili našu voljenu Poonam od raka grlića materice. Svaki živi oblik koji je ikada došao u kontakt sa njom je dočekan sa čistom ljubavlju i dobrotom. U ovom vremenu od tuge, molim za privatnost ", navodi se u objavi koja je preplavila društvene mreže, u kratkom periodu videlo je više miliona ljudi, a svetski mediji su odmah počeli da prenose.

I dok je javnost u Indiji zanemela od tuge, usledio je neverovatan obrt! Zapravo, Ponam je sve to uradila kako bi podigla svet kod ljudi o ovoj vrlo čestoj, a opasnoj dijagnozi, koja odnosi živote svakog minuta.

Samo dan nakon što je odjeknula vest da je preminula, glumica je sve objasnila, a mnogi smaraju da je i te kako preterala, te da se sa takvim stvarima ne igra.

“Žao mi je što sam vam nanela bol. Moja namera? Da šokiramo sve, što je rak grlića maternice. Da, lažirala sam svoju smrt. Ekstremno, znam, ali sad odjednom svi govorimo o raku grlića maternice. Nisam umrla zbog raka grlića maternice, no nažalost, to ne mogu reći za hiljade žena koje su izgubile živote zbog te bolesti", izjavila je Poonam u videu koji je objavila.

Uz to je pokrenula i web stranicu pod nazivom poonampandeyislive.com s ciljem podizanja svesti. o toj bolesti.

Pandei je rođena u Kanpuru 1991. godine, karijeru modela započela je 2010. godine, a tri godine kasnije debitovala je u Bolivudskom filmu u filmu "Naša". Takođe se pojavila u filmovima poput „Ljubav je otrov“, „Malini & Co“ i „Putovanje karme“. Uporedno ostvaruje uspehe svetu mode, a postala je i veoma uticajna influenserka. Još veću slavu stekla je pre dve godine kada je javno obećala da će se skinuti ako indijski tim osvoji Svetsko prvenstvo u kriketu ICC.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs