ĆERKE MARINE PERAZIĆ SU NESTVARNO LEPE, NEMA OSOBE KOJA TO NIJE PRIMETILA: Kažu da su fatalnije od majke, a evo šta rade

Mnogi kažu da su ćerke Marine Perazić nadmašile nekada najzanosniju pevačicu po lepoti.

Porodica
07:06h Autor:
ĆERKE MARINE PERAZIĆ SU NESTVARNO LEPE, NEMA OSOBE KOJA TO NIJE PRIMETILA: Kažu da su fatalnije od majke, a evo šta rade
Marina Perazić, Foto: Printscreen Youtube / marinaperazicTV

Lepoti predvodnice talasa elektronske muzike osamdesetih - Marini Perazić, niko nije mogao da odoli, neverovatnim seksepilom oduzimala je dah na svakom koraku, te je dobila titutlu se*s simbol pop scene SFRJ. Publika bi padala u trans na prve taktove njenih veliki hitova, a plave lokne, široki osmeh i zanosan ples su postali njeni zaštitni znaci. Pored velikog uspeha na našoj muzičkoj sceni, imala je veoma buran ljubavni život.

Osim po pesmi, postala je popularna i po ljubavnoj priči sa bubnjarem nekadašnje grupe "EKV " Ivanom Feceom Firčijem, koja je medije posebno zainteresovala kada su se razišli - zbog brojnih spekulacija.

Marina Perazić
foto: ATA Images

U vanbračnoj zajednici sa Ivanom živela je u Njujorku od 1988. godine. Da bi preživela, radila je mnoge poslove koji nemaju veze sa muzikom. Bila je bebisiterka, kasirka, pomoćnica menadžera lokala...

Iz veoma burne veze dobili su dve prelepe ćerke, a ni posle toliko godina jedno za drugo nemaju lepe reči. Dok je Ivan isticao da Marini nikada nije bilo dosta novca i da je sponzoruša, pevačica je u više navrata otkirla da ju je on fizički maltretirao i zlostavljao. I ne samo to, već i da je drugu ženu dovodio u kuću. Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Ko su ćerke Marine Perazić?

Fatalna pevačica je 1993. rodila prvu ćerku Miu, a dve godine kasnije na svet je donela i naslednicu Lunu. Međutim, ljubav sa Firčijem je ubrzo doživela krah, a Marina je maksimalno posvetia deci, što je kasnije uticalo i na njenu karijeru. Povukla se iz javnog života, ali i danas nastupa sa svojim bendom i ni za šta u životu se ne kaje.

Mia je maštala

1993. godine je rodila ćerku Miu, a dve godine kasnije drugu devojčicu koju su nazvali Luna. Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Mia je ostvarila san iz tinejdžerskih dana, te danas živi i radi u Njujorku. Volela je glumu i maštala je o tome da postane uspešna glumica, međutim, život ju je odvukao na drugu stranu. Pronašla se u modnom svetu, danas je veoma uspešna kreatora i ima svoj brend protkan njenim autentičnim ukusom koji Amerikanke obožavaju.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Sa druge strane, Luna se pojavila u muzičkom takmičenju "Prvog glasa Srbije", veoma voli muziku i nasledila je mamin talenat. Ali, mikrofon je zamenila pistom, te je postala veoma uspešna manekenka, a svi komentarišu da je, čak, i lepa od Marine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs