NEKADA NAJLEPŠA ŽENA SVETA DANAS NE ŽELI DA IMA NIŠTA SA MUŠKARCIMA: Nije ustajala iz kreveta za manje od 10.000 dolara

Bila je najplaćenija manekenka na svetu ali se u njenom životu sve drastično promenilo.

Celebrities
18:30h Autor:
NEKADA NAJLEPŠA ŽENA SVETA DANAS NE ŽELI DA IMA NIŠTA SA MUŠKARCIMA: Nije ustajala iz kreveta za manje od 10.000 dolara
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Linda Evanđelista (58) je bivši supermodel i uvek je privlačila pažnju svojim fizičkim izgledom. Ova lepotica je već jednom bila u braku i u novom intervjuu je priznala kako više ne želi da "spava ni sa kim."

Linda Evanđelista
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ova zvezda modne industrije, koja je nedavno progovorila o drastičnim dijetama i izgladnjivanjima koje je praktikovala u mladosti, našalila se kako "više ne želi da čuje kako neko diše".

Linda je izjavila da se njena poslednja prava veza završila ‘‘definitivno pre CoolSculptinga‘‘, tretmana kojem je bila podvrgnuta od 2015. do 2016. godine. Manekenka je nakon toga izjavila da je protiv zahvata koji je u poslednjih nekoliko godina dosta uticao na njenu u građu i samopouzdanje.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia/editorial images

Linda je takođe privukla veliku pažnju kada je pokazala svoju trudnički stomak na naslovnici Vogue-a za avgust 2006. godine. Takođe, tužila je svog bivšeg partnera François-Henrija Pinaulta za alimentaciju 2011. godine, a par je sledeće godine postigao nagodbu. Henri je kasnije ušao u vezu sa Selmom Hajek, i venčali su se 2009. godine.

U intervjuu za The Sunday Times ispričala je i kako nije počela da vežba sve do svoje tridesete jer ju je njen "ludi metabolizam" održavao uvek spremnom za modnu pistu.

Ova 58-godišnja kanadska manekenka započela je svoju karijeru kada je imala 19 godina, i to nakon što je potpisala ugovor s Elite Model Managementom, preselivši se u New York zbog posla. Linda je zatim otišla u Pariz kad joj je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia/editorial images

U razgovoru s Ruth Rogers u podcastu "Ruthie‘s Table 4", manekenka je vlasniku restorana The River Cafe otkrila svoje probleme sa ishranom.

"Nekad sam mogla da jedem šta poželim, ali mislim da mi se metabolizam počeo usporavati blizu 30-e. Počela sam da treniram kad sam imala 27, 28 godina jer sam primetila da su tada stvari postale "malo drugačije" - objasnila je.

Linda je naglasila da je bila šokirana kada je otkrila da joj se metabolizam naglo promenio sa godinama, pa je otkrila i prehrambene taktike koje koristi kako bi ostala u formi.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

"Morala sam da radim na tome kako bih održala kilažu. A onda je nastupio period u kojem sam zaista dosta da pazila i počela sam stalno da čistim organizam, i volela sam to, ali mislim da je to bilo vrlo štetno po mene - rekla je Linda koja je išla i na određene tretmane u Palm Springs.

"Pijete samo tečnosti, to su uglavnom voda s limunom i mentom te čajevi, a dobijete i čašu soka dnevno. Jednom dnevno dobijete vrlo razređeno, razvodnjeno povrće koje zovu "supa" - otkrila je te dodala kako sada sebi dopušta da jede što god poželi.

"Ako ću jesti testeninu, uživaću, jer se trudim da pazim na svoju težinu i budem zdrava. Ako ću jesti pastu, mora biti odlična. Ako ću jesti biftek, mislim jedem sve, to ne može biti obična šnicla. Mora biti najbolji biftek- rekla je, prenosi Jutarnji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs