SMEJALI JOJ SE KAD JE NAJBOGATIJI ZAVODNIK OSTAVIO PRED CRKVOM: Zapušila im usta udajom za DASU zbog kog je PROCVETALA

Bivša verenica Leonarda Dikaprija čeka dete sa bogatim naslednikom i uživa na plaži u Malibuu.

Celebrities
Autor:
SMEJALI JOJ SE KAD JE NAJBOGATIJI ZAVODNIK OSTAVIO PRED CRKVOM: Zapušila im usta udajom za DASU zbog kog je PROCVETALA
Keli Rorbah, Foto: Hope / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka i glumica Keli Rorbah, najpoznatija po ulozi u "Čuvarima plaže", trenutno uživa na odmoru u Malibuu sa suprugom Stjuartom Voltonom. Plavuša koja je oduzimala dah mnogim muškarcima je u poodmakloj trudnoći, te uz partnera nestrpljivo očekuje još jednog naslednika.

Blistala je u jednodelnom kupaćem kostimu, dok je leškarila na plaži, a dame su se iznenadila što u drugom stanju nema ni gram celulita.

Keli Rorbah
foto: Hope / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularnost koju joj je donela gluma iskoristila je na pravi način, te se uz nju počela baviti i manekenstvom, a angažmani su joj pristizali sa svih strana.

Inače, rođena je u Njujorku, igrala je golf za Grinič i zaradila je atletsku stipendiju na Univerzitetu Džordžtaun Diplomirala je pozorište u 2012. i upisala Londonsku akademiju muzičke i dramske umetnosti.

Keli Rorbah
foto: Hope / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom 2015. godine imala je romansu sa Leonardom Dikaprijem, holivudskog zavodnika bije glas da se upušta u romantične odnose samo sa devojkama koje imaju manje od 25 godina.

Kako su prenosili tada strane mediji, zajedno su uživali u prirodi, brali cveće, vozili bicikle, ali jednostavno, energije im se na kraju nisu poklopile.

Keli je prebolela Lea i pre oko 4 godine uplovila u vezu sa Stjuartom Voltonom, naslednikom lanaca prodavnica "Volmart". U tajnosti su se venčali 2019. godine, sina su doboli 2022, a sada čekau još jednu prinovu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs