KAO DEVICU OD 14 GODINA ME JE NATERAO NA SE*S: Najveći zavodnik spavao s 13.000 ŽENA, a ovu princezu razočarao u krevetu

Buran ljubavni život Vorena Bitija ostavlja bez teksta, a posle skandala koji je izbio prošle godine, njegova reputacija je vrlo upitna.

Celebrities
14:38h Autor:
KAO DEVICU OD 14 GODINA ME JE NATERAO NA SE*S: Najveći zavodnik spavao s 13.000 ŽENA, a ovu princezu razočarao u krevetu
Foto: NEW LINE CINEMA / Entertainment Pictures / Profimedia

Voren Biti je američki je glumac, filmski režiser i producent, ali pre svega jedna od najvećih zavodnika u Holivudu. Pred njegovim šarmom i stavom dame su "padale" kao pokošene, a on je koristio svaku priliku da neku od lepotica odvede u krevet, i to bez "ikakvih obaveza". Iako iza sebe ima brilijantnu karijeru i nominacije za, čak, 14 Oskara, veliku mrlju na njegovom imenu, čini se, ostaviće ispovest Kristine Hirš.

Popularnost je stekao zahvaljujući ulogama gangstera: Klajd Berou u "Boni i Klajd", Dik Trejsi u istoimenom filmu i Bagsi Sigel u "Bagziju". Takođe, na svoju policu nagrada uvrstio je i Oskara za najbolju režiju za film "Crveni".

Sa druge strane, Širli Meklejn je o svom bratu Vorenu rekla da je imao 13.000 žena u krevetu, a da je jedino mogao da se obaveže tome da večera. Iako je glumac taj "večni trač" demantovao, objasnivši da je nemoguće da 35 godina, kako kaže, nije izlazio iz kreveta, titulu Kazanove itekako je zaslužio.

Džoan Kolins
foto: Profimedia
  • Džoan Kolins

Biti je ljubio, između ostalih, i Džoan Kolins krajem pedesetih godina. Bili su vereni, ali se "preko noći" predomislio, pa su vezu prekinuli. Među njima je, rekli su prijatelji, bila "divlja seksualna privlačnost". Kolins je s njim i zatrudnela i u tajnosti pobacila dete.

  • Natali Vud

Nakon raskida s Kolins, bio je u vezi s Natali Vud, ali uz nju je imao i niz afera, među kojima je bila i tada 16-godišnja Šer. Kada ga je Vud ostavila, Biti je potražio pomoć psihologa zbog svog nezasitog seksualnog apetita.

Natali Vud
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Madona

Sedamdesetih i osamdesetih ljubio je niz lepotica poput buduće Bouvijeve supruge Iman i Izabel Ađani. Kasnije se "spetljao" s Madonom, koja je glumila u njegovom filmu "Dik Trejsi". Imali su kratku, ali strastvenu seksualnu vezu.

U njegovoj biografiji objavljenoj 2011. godine pod nazivom "Kako sam zaveo Ameriku" nabrojane su još mnoge slavne žene s kojima je Biti u jednom trenutku svog života završio u krevetu. Na njegov šarm pale su i Brižit Bardo, Anđelika Hjuston, Elizabet Tejlor, Džejn Fonda, Barbara Strajsend i mnoge druge.

- Ako sam i grešio u odnosima sa ženama, to je samo zato što sam bio zavisan o ljubavi. Ako sam bio ludo zaljubljen, a nije išlo sve kako bi trebalo, moji kreativni impulsi bi sublimirali. Počeo bih odmah da tražim drugu jer sam mislio da je prethodna bila greška i da je najbolje otići - rekao je jednom prilikom veliki zavodnik.

Elizabet Tejlor, Voren Biti
foto: Profimedia

Afera sa Džeki Kenedi

Ljubavna priča Džeki Kenedi i seks-simbola Holivuda bila je burna, kratka, a nakon nje — rekla je da je trebalo da traje dve nedelje kraće.

Naime, u biografiji "Džeki: Javno, privatno, tajno", autor Dž. Rendi Taraboreli do detalja piše o tome kako je nekadašnja prva dama, koju zovu i najtužnijom, imala kratak flert sa slavnim glumcem sredinom sedamdesetih godina prošlog veka.

Prema njegovim navodima, do njihovog odnosa je došlo usled Džekinog rada kao urednice knjige, za koju je pokušavala da natera velika imena, uključujući Bitija, da napišu memoare.

Taraboreli piše o tome kako je Džeki Voren bio interesantan, te je sa njim otišla na par sastanaka pre nego što ga je dovela u svoj dom na Petoj aveniji, gde je on proveo noć.

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Jedan član njenog osoblja prisetio se kako je došao jedno jutro u kuhinju i tu zatekao glumca koji sedi za stolom i priča sa Džekinim sinom, Džonom F. Kenedijem Juniorom, "kao da je to najnormalnija stvar na svetu".

Džeki i Biti družili su se par meseci, ali na kraju se ona poverila bliskim ljudima da joj se čini kako je isuviše fokusiran na sebe. Kada je osoba kojoj se Džeki poverila pitala kakav je glumac, koji je dugo imao reputaciju svojevrsnog Kazanove, u krevetu, Džeki je kazala:

— Oh, u redu je. Muškarci ionako samo to umeju.

Sudeći po ovoj biografiji, Džeki se osećala da je Biti "obuzet svojom karijerom i filmovima", te da je "sve što je želeo je da priča o režiserima i producentima i filmovima, a ona to nije htela".

U intervjuu za magazin Pipl, Taraboreli je rekao da romansa nije dugo trajala.

— Kada je bio gotovo, Džeki je rekla da je trajalo dve nedelje duže nego što je trebalo.

1 / 7 Foto: Profimedia

Anet Bening mu menja život

Sve se promenilo kada je upoznao glumicu Anet Bening (65) koja je Vorenu zapala za oko kada ju je ugledao golu u filmu "Prevaranti". Zvao ju je na večeru, jer je hteo da joj ponudi ulogu u filmu "Bagzi". Zaljubili su se i započeli vezu.

- Znala sam da nikad pre nije bio veran ni jednoj ženi, ali naša veza od prvog dana krenula je s drugačije pozicije. Nisam želela da iskoristim njegovu slavu niti me zanimao kao prolazna avantura. Ja sam se u njega stvarno zaljubila i nameravala da ostanem s njim do kraja života. Mislim da je to osetio i da je to bilo nešto za čime je oduvek tragao - rekla je Bening.

Voren i Anet su se venčali 1992. godine, a u braku su i dan danas. Par ima četvoro dece.

Voren Biti
foto: Profimedia

Skandal koji se krio 44 godine

Nakon 44 godine javila se Kristina Hirš 2022. godina sa tvrdnjama da ju je slavni glumac silovao.

Naime, Kristina navodi da je imala 14 godina kada je dovedena na filmski set da upozna Vorena Bitija koji je tada bio u srednjim tridesetim.

"1973. godine bilo mi je 14 godina, bila sam nevina i dovedena sam na filmski set da upoznam Vorena Bitija. Cilj je bio podvođenje. Nisam bila svesna toga i od proleća 1973. godine do januara 1974. godine nastavila sam vezu sa Vorenom Bitijem misleći da imamo nešto posebno. Bio je to zločin koji je Biti počinio - silovao me, imali smo oralni seks i emocionalno me oštetio za narednih 44 godine," ispričala je tada, a ceo slučaj do sada nije potpuno razjašnjen.

Glumac ističe da su to sve izmišljotina, dok Kristina štiti svoju ispovest od ružnih komentara i ismevanja, naglašavajući da je sve bilo kako je ispričala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs