"NA ZLATANU SAM VIDELA SAMO VELIKI NOS I SAT": Kako to da žene lude za Ibrahimovićem, a kažu da nije naročito lep?

Mnogi se pitaju čime Zlatan Ibrahimović osvaja žene, smatrajući da nije naročito lep.

Celebrities
11:49h
"NA ZLATANU SAM VIDELA SAMO VELIKI NOS I SAT": Kako to da žene lude za Ibrahimovićem, a kažu da nije naročito lep?
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zlatan Ibrahimović jedan je od najpoznatijih fudbalera na svetu, a takođe je i jedna od najobožavanijih ličnosti. Svojim šarmom i duhovitošću nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a žene širom sveta uzdišu za njim.

Međutim, mnogi se pitaju šta je ono što žene privlači kod Zlatana i kako je uspeo da zavede 11 godina stariju Helenu Seger, koja mu je verna i lojalna dugi niz godina. Par se upoznao na spektakularan način, a zanimljivo je da Zlatan Helenu nije očarao na prvi pogled.

Zlatan Ibrahimović
foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca - rekla je Helena za Elle.

Uprkos tome što Zlatan na Helenu na prvu nije ostavio lep utisak, ona je njega očarala i odmah se zaljubio.

Zlatan Ibrahimović, Helena Seger, Helena Segar
foto: Mimmo Carriero / IPA / Sipa Press / Profimedia

- Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomeri. I on je u tom mom potezu očigledno video nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam svoja osoba. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspešna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera - ispričala je Helena.

Helena Segar, Zlatan Ibrahimović
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Ibrahimović je bio oduševljen ovom ženom i odlučio je da se svađa sa njom. Nakon toga, Helena se pojavila u štampi kao Zlatanova nova devojka. Kruna njihove velike ljubavi jesu dva sina, a par je u braku već dve decenije.

Iako se pre dve godine šuškalo da je Zlatan imao aferu sa italijanskom voditeljkom, sa kojom je navodno varao ženu, par se nije osvrtao na navode medija, već vešto skriva svoju intimu.

1 / 8 Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljivo je da žene širom sveta lude za Zlatanom, dok mnogi muškarci misle kako nije naročito lep, te im nije jasno čime su žene zaluđene. Međutim, ako uzmemo u obzir njegov šarm i zanimljiv smisao za humor, moglo bi se zaključiti da on ima "ono nešto", a upravo to je ono što skoro svaka žena traži.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs