ŽENA KOJU MUŠKARCI ISKORISTE I OSTAVE: S 19 naterana na abortus i obrijana do glave počela da živi kao BEZNADEŽAN SLUČAJ

Ljubavni život Britni Spirs prepun je negativnih događaja, kao i njena životna priča.

Celebrities
22:31h
ŽENA KOJU MUŠKARCI ISKORISTE I OSTAVE: S 19 naterana na abortus i obrijana do glave počela da živi kao BEZNADEŽAN SLUČAJ
Foto: Profimedia

Kamenit put Britni Spirs ka ljubavi popločan je muškarcima koji su je koristili za njenu slavu i bogatstvo. Mnogi su se nadali da će njen poslednji brak sa Semom Ašgarijem potrajati, te da će kraj njega konačno pronaći sreću, međutim, to se nije dogodilo, a razvod je usledio nakon samo 14 meseci zajedničkog života.

Bilo je i onih koji su komentarisali da Sem samo želi da iskoristi Britni, kao i njegovi prethodnici, što se na kraju, donekle ispostavilo tačnim. Kako mediji prenose, njih dvoje su imali fizički i verbalni konflikt, nakon Ašagrijevog saznanja da ga Britni navodno vara.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Čini se da Britni Spirs nikako nema sreće sa muškarcima, budući da je gotovo svaki iskoristi, pa ostavi. Poznatno je da pevačica nije bila u dobrom mentalnom stanju, te da je godinama bila na lečenju, a mnogi krivicu za njeno stanje pripisuju njenom ocu koji je sve vreme upravljao njenom imovinom.

Džastin Timberlejk

pevačicina prva javna veza bila je sa njenim kolegom u klubu Džastinom Timberlejkom. Par je stalno bio u javnosti tokom zabavljanja, a njihova veza bila je pod budnim okom javnosti.

Raskinuli su 2002. godine, ubrzo nakon što su Timberlejk i njegov dečački bend NSINC objavili svoj hit pesmu. U to vreme, muzički spot za pesmu – u kojem je bila žena sa plavom kosom – izazvao je glasine da su on i Britni raskinuli jer ga je ona navodno prevarila.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Iako bivši par nikada nije priznao glasine o raskidu, dokumentarni film "Framing Britney" iz 2021. bavio se nekim kritikama javnosti sa kojima se Spirs suočila tokom 2000-ih. Nakon objavljivanja dokumentarca, Timberlejk je bio izložen kritikama zbog načina na koji se ponašao nakon raskida sa pevačicom.

Na sudskom saslušanju u Los Anđelesu, 2021. godine, Spirs je navela da je bila primorana da uzima litijum protiv svoje volje. Takođe je tvrdila da ju je tim koji je vodio njeno čuvanje sprečio da ima još jednu bebu odbijanjem da joj ukloni spiralu. Timberlejk je tada pružio podršku pevačici.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

Britni Spris u svojoj knjizi tvrdi da je abortirala kada je imala samo 19 godina jer Timberlejk nije bio spreman da bude otac tako mlad.

- Bilo je iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu. On, definitivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da smo premladi za bebu. Da je to bilo prepušteno samo meni, nikada to ne bih uradila. A ipak je Džastin bio toliko siguran da ne želi da bude otac. Do danas, to je jedna od najmučnijih stvari koje sam ikada iskusila u svom životu - iskrena je bila prevačica.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Vejd Robson

Ubrzo nakon njenog raskida sa Timberlejkom, pričalo se da se pevačica zabavlja sa Vejdom Robsonom, plesačem i koreografom koji se pojavio u muzičkom spotu za njenu melodiju iz 2009. "(You Drive Me) Crazy". Međutim, ni Spirs ni Robson nisu potvrdili ove glasine.

Džejson Aleksander

Džejson Aleksander je bio prvi pevačicin muž, za kojeg se udala 2004. godine. Međutim, samo 55 sati nakon venčanja, brak su poništili. Godine 2022, Aleksandar je dospeo na naslovne strane kada je pokušao da prisustvuje njenom venčanju sa Semom, kao što se moglo čuti kako na video snimku kaže da će pokvariti svadbu. "Ona je moja prva žena, moja jedina žena", rekao je Aleksander obezbeđenju. "Ja sam njen prvi muž, ovde sam da upropastim venčanje." Nakon što je uhapšen zbog remećenja javnog reda i mira, vandalizma i nasilja, čuvar je kasnije otkrio na sudu da je Aleksandar pokušao da uđe i u pevačicinu spavaću sobu.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kevin Federlajn

Kevin Federlajn i pevačica, prvi put su se sreli u jednom klubu 2004. godine, pre nego što su započeli svoju vezu. Posle samo tri meseca zabavljanja, njih dvoje su se venčali u septembru te godine. Nedeljama pre jednogodišnjice braka, dočekali su svoje prvo dete, sina Šona Prestona.

Godine 2006. dobili su svog drugog sina Džejdena Džejmsa. U to vreme, Federlajn je već bio otac ćerke Kori Medison, sada 20, i sina Kaleba Majkla (18), sa bivšom verenicom Šar Džekson.

Pevačica je u novembru 2006. podnela zahtev za razvod od Federlajna, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog za njihov razlaz. U početnoj nagodbi para za razvod, dodeljeno im je zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo dvoje dece. Iako se činilo da su bili u dobrim odnosima nakon razvoda, stvari su se preokrenule 2018. godine kada je Federlajn zatražio povećanje od 20.000 dolara mesečno od njene alimentacije.

Posle meseci sudskih rasprava, Federlajn je odbio pevačicin predlog za izdržavanje dece i umesto toga udvostručio njegov zahtev na 40 hiljada dolara mesečno. Nagodba je konačno postignuta između dve strane u septembru 2018, pri čemu je Spirs povećala svoje isplate alimentacije Federlajnu sa 20.000 dolara na 35.000 dolara mesečno.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Pevačica ga je na suđenju optužila za materijalnu korist koju je navodno pokušavao da ostvari preko nje.

Kevin je čak i svoju decu okrenuo protiv pevačice, nakon čega je ona pala u depresiju, Naime, njeni sinovi izjavili kako se njihova majka drogira, što je pevačicu mnogo pogodilo, budući da su joj čak i oni okrenuli leđa. Kevin je rekao kako je Britni bila na drogama, te kako je u takvom stanju bila i pred decom, optužujući je da je nepodobna supruga i majka.

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni na suđenju pre par godina.

Adnan Galib

Spirs je upoznala britanskog paparaca Adnana Galiba 2007. godine, ubrzo nakon što je odlučila da obrije kosu pred oko 70 fotografa. Zabavljali su se samo oko godinu dana, pošto je veza prekinuta 2008.

U Netfliksovom dokumentarcu iz 2021. Galib je iskreno govorio o romansi, tvrdeći: "Bila je to veoma jednostavna, veoma laka veza, znate? Ali između njenih obožavatelja i svih ostalih, bilo je kao da sam ja loš momak".

Bivši par se razveo 2008. godine nakon što je Galib navodno izveo test na trudnoću radi publiciteta. Džejmi Spirs je 2009. godine podneo zabranu prilaska Galibu, kojom je fotografu naloženo da se drži dalje od pevačice i njene porodice do 2012. godine.

Džejson Travik

Spirs i Džejson Travik, holivudski agent koji je radio u VME, počeli su da se zabavljaju 2009. pre nego što su se verili u decembru 2011. Međutim, raskinuli su veridbu u januaru 2013. i objavili da se razilaze.

"Džejson i ja smo odlučili da prekinemo veridbu. Uvek ću ga obožavati i ostaćemo veliki prijatelji", rekla je Spirs u izjavi koju je njen predstavnik poslao za ABC Nevs.

Travik je tada takođe izdao saopštenje, rekavši: "Kako se ovo poglavlje završava za nas, počinje novo. Volim i cenim nju i njenu decu i bićemo bliski zauvek."

Dejvid Lukad

Dva meseca nakon što je prekinula vezu sa Travikom, Spirs je počela da izlazi sa Dejvidom Lukadom, koji je radio u pravnoj firmi. U avgustu 2014, Spirs je najavila raskid na Tviteru.

Vest o raskidu stigla je pošto je TMZ tvrdio da je Lukado prevario Britni, uz tvrdnje da je njen otac kupio video snimak neverstva. Lukado je kasnije negirao navode o prevari, uz tvrdnje da se viđao sa drugom ženom dok su on i Britni bili raskinuti.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Sem Ašgari

U aprilu 2022. godine, Britni je objavila da je trudna sa Semom, koji se pojavio u njenom spotu. Međutim, ubrzo su javili da je imala spontani pobačaj i da su izgubili bebu. Iste godine održali su raskošnu svadbu na kojoj su bile mnogobrojne holivudske zvezde.

1 / 10 Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, par se razveo nakon 16 meseci veze, a pevačicino mentalno stanje uzelo je maha.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs