LEGENDARNI SUPERMEN SE POJAVIO U JAVNOSTI POSLE VIŠE DECENIJA: Bio je pravi zavodnik, a danas ga niko ne bi prepoznao

Nakon više decenija nekadašnji mega frajer se ponovo pojavio u javnosti a transformacija je zaista neverovatna.

Celebrities
19:23h Autor:
LEGENDARNI SUPERMEN SE POJAVIO U JAVNOSTI POSLE VIŠE DECENIJA: Bio je pravi zavodnik, a danas ga niko ne bi prepoznao
Kako danas izgleda Supermen ?, Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Glumac Din Kejn, (57) poznatiji je javnosti po ulozi Supermena u TV seriji Lois i Klark: Nove avanture Supermena iz 1993. godine. Njegova priča samohranog oca koji je odustao od karijere da bi se brinuo o svom sinu dokazuje da superheroji zaista postoje.

Din Kejn
foto: mct / Zuma Press / Profimedia

Ukoliko ste se pitali gde je i šta radi Supermen, eno ga u Los Anđelesu! Nakon što je pre nekoliko meseci izjavio da se zauvek povlači iz Holivuda, TV zvezda 90-ih koja je proslavila lik Supermena, pojavila se u javnosti tokom vikenda, tačnije prisustvovao je na 91. godišnjoj holivudskoj božićnoj paradi.

Din Kejn
foto: Louise Barnsley,PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Najpoznatiji je publici po hit TV seriji iz 90-ih ‘Lois & Clark: Nove avanture Supermana‘, u kojoj je pune četiri sezone glumio lik Supermena uz Teri Hačer kao Luis Klark, privukao je pažnju veliku u Los Anđelesu, a mnogima je bilo drago što ga ponovo vide.

Din Kejn
foto: Billy Bennight/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako ga većina pamti kao čuvenog Klarka Kenta, ovaj je glumac poznat i po drugim ulogama. Pojavljivao se i u destinama tv serija, uključujući ‘Beverly Hills 90210‘, ‘Just Shoot Me!‘, ‘Ripley‘s Believe It Or Not‘, ‘Law & Order: SVU‘, ‘Frasier‘, ‘Smallville‘, ‘Entourage‘ i ‘Don‘t Trust the B*** in Apartment 23‘.

Din Kejn
foto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

Poslednjih je godina privukao mnogo više pažnje zbog svojih političkih opredeljenja nego zbog glumačke karijere: 2016. i 2020. podržao je i glasao za Donalda Trampa, iako je samog sebe nazivao ‘levičarem‘, prenosi Jutarnji.hr

Din Kejn
foto: Billy Bennight/AdMedia /MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs