KO SU ŽENE KOJE STOJE IZA NAJMOĆNIJIH MUŠKARACA U SRBIJI: Neke su sasvim nepoznate javnosti dok druge često viđamo

One su žene najmoćnijih muškaraca u Srbiji, za neke ste već čuli dok su druge nepoznate javnosti.

Celebrities
Autor:
KO SU ŽENE KOJE STOJE IZA NAJMOĆNIJIH MUŠKARACA U SRBIJI: Neke su sasvim nepoznate javnosti dok druge često viđamo
Ko su žene najmoćnijih muškaraca u Srbiji?, Foto: PrintscreenInstagram/ corallo_verde

Informacije o privatnim životima javnih ličnosti, uključujući njihove odnose i porodični status, često su privatne i nije im uvek lako pristupiti.

U Srbiji, kao i u drugim zemljama, moćni muškarci često imaju partnerke koje su i same uspešne u raznim oblastima.

1. Branka Nevistić – Branislav Grujić

Branka Nevistić je godinama bila poznato TV lice, gledali smo je kao voditeljku dnevnika, kvizova i drugih emisija na različitim televizijama. Bila je udata za nekadašnjeg košarkaša Momčila Lavrnića sa kojim ima sina Luku. Taj brak nije potrajao i onda u Brankin život ulazi bogati biznismen Branislav Grujić. Udala se za njega 2014. godine i zbog ljubavi povukla sa ekrana.

Branka Nevistić
foto: PrintscreenInstagram/ corallo_verde

Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim“, rekla je Branka svojevremeno.

Iako je odavno nema na televiziji, ona je aktivna na društvenim mrežama, gde objavljuje porodične fotografije, posebno sa putovanja, prenosi Zadovoljna.rs

Branka Nevistić
foto: Printscreen Instagram / corallo_verde

2. Jovana Nikolić – Marko Mišković

Jovana Nikolić je pop pevačica, udata za Marka Miškovića, sina čuvenog biznismena Miroslava Miškovića i potpredsednika u očevoj firmi.

Ona i Marko su zajedno od 2008. godine, a u braku od 2015. Venčali su se bez medijske pompe. Imaju dve ćerke, Antoninu i Reinu.

Jovanina majka je Žana Rolović Nikolić, a otac Božidar Bota Nikolić koji je bio poznati srpski reditelj, snimatelj i direktor fotografije. Režirao je filmove „Balkanski špijun“, „Tri karte za Holivud“ i druge. Poznat je i po tome što je otkrio holivudskog glumca Breda Pita tokom snimanja filma „Tamna strana sunca“.

Jovana Nikolić Mišković
foto: printscreen/youtube/jovananikolicmusic

3. Madlena Cepter – Filip Cepter

Filipa Ceptera je magazin Forbs 2017. proglasio za najbogatijeg čoveka u Srbiji, procenivši njegovo bogatstvo na pet milijardi dolara. Iza ovog moćnog čoveka stoji njegova supruga Madlena.

Filip i Madlena su se upoznali 1972. godine u Beogradu dok je on studirao ekonomiju, a ona književnost. Prvi put su se sreli u studentskoj biblioteci „Svetozar Marković“. Venčali su se četiri godine kasnije, a 1979. su otišli u Austriju gde je Filip prodavao suđe, a Madlena predavala srpski jezik deci iz bivše Jugoslavije. Nakon pet godina osnovali su firmu „Cepter“ koja je vrlo brzo postala veoma uspešna kompanija.

Filip Cepter, Madlena Cepter
foto: Profimedia

Osim toga što je zajedno sa suprugom učestvovala u građenju porodičnog biznisa i imperije Cepter, uvek ga je pratila i u osvajanju brojnih nagrada i priznanja u poslovnom svetu, a poznata je i po svom humanitarnom radu i podršci mladim talentima, te razvoju kulture u Srbiji.

Madlena je 1999. godine osnovala prvu privatnu operu u Srbiji – „Madlenianum“ u Zemunu, a pored toga sponzorisala je i organizovala brojne kulturne i humanitarne akcije širom zemlje i sveta.

Madlena Cepter
foto: Madlenazepter.com

Filip je jednom prilikom izjavio, objašnjavajući koliki uticaj supruga ima na njega, da nije nje, zbog obaveza u biznisu ne bi pogledao nijednu predstavu ili izložbu, jer za to nema mnogo vremena.

Ako si u biznisu, ne baviš se puno kulturom, naukom, nekim javnim stvarima. Samo si u tom svom. Imao sam sreću da budem u kulturi jer mi supruga otvara opere i muzeje, uzela mi je sve do poslednje pare. I onda sticajem okolnosti idem u operu kad sam je već napravio“, duhovito je kazao ovaj milijarder.

Filip Cepter, Madlena Cepter
foto: Kurir/Dragan Kadić

4. Ljiljana Mišković – Miroslav Mišković

Supruga Miroslava Miškovića, jednog od najbogatijih Srba, prava je misterija za domaću javnost.

Miroslav i Ljiljana potrudili su se da svoj privatni život zadrže za sebe, daleko od radoznalih pogleda.

Miroslav Mišković
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Jedino ćerka Ivana povremeno objavi na društvenim mrežama fotografiju svojih roditelja. Jednom je pričala i kako je izgledalo njeno odrastanje uz roditelje.

Detinjstvo pamtim po tome što je svako imao svoje obaveze. Mama i tata su radili, Marko i ja smo učili. Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I ja tako vaspitavam decu. Želim da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste.“

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs