CELA SRBIJA JE PLAKALA DOK JE ON PEVAO: Malom Marku su predviđali ozbiljnu karijeru, a onda je usledio totalni fijasko

Marko Bošnjak se 2016. godine takmičio i pobijedio u “Pinkovim zvezdicama”. Svojim vokalnim mogućnostima je rasplakao cijelu Srbiju

Celebrities
11:21h Autor:
CELA SRBIJA JE PLAKALA DOK JE ON PEVAO: Malom Marku su predviđali ozbiljnu karijeru, a onda je usledio totalni fijasko
Foto: preentscreen/Youtube

Marko Bošnjak je 2016. godine osvojio srca publike i pobedio u emisiji "Pinkove zvezdice". Njegov izuzetan vokal je dirnuo celu Srbiju, te iako su mnogi predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, danas ga možete sresti kako radi u brzoj hrani.

Marko Bošnjak
foto: preentscreen/Youtube

Sa svega trinaest godina, Marko je izvodio izuzetno zahtevne pesme, ostavljajući žiri u suzama dok je izvodio emotivnu numeru "Što te nema" Jadranke Stojaković. Članovi žirija, među kojima su bili Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović, nisu mogli ostati ravnodušni pred njegovim izvođenjem.

Marko je skoro studirao u Berlinu, a onda je preko noći odlučio da se vrati u Zagreb. Kako kaže, ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast food-u na Črnomercu. On radi na kasi i po potrebi pere sudove kako bi preživeo.

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio: "Zašto sam tu?" Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao: "Idem da radim". Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je on.

Marko je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost.

- Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike - poručio je Marko.

Stil/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs