SESTRA AMAL KLUNI RODILA JE ČETVORO DECE, A IZGLEDA KAO DEVOJKA: Mnogi kažu da je lepša od sestre, a 1 stvar im je ista

Mlađa sestra Amal Kluni neodoljivo podseć na nju, a mnogi misle da su bliznakinje.

Celebrities
SESTRA AMAL KLUNI RODILA JE ČETVORO DECE, A IZGLEDA KAO DEVOJKA: Mnogi kažu da je lepša od sestre, a 1 stvar im je ista
Foto: Imageplotter / Avalon / Profimedia

Amal Kluni godinama važi za jednu od najlepših i najsenzacionalnijih žena. Međutim, malo ko zna da čuvena advokatica ima i sestru, koja je jednako lepa kao i ona.

Fizička sličnost između sestara je neverovatna i mnogi kažu da je Tala preslikana Amal. Ali njih dve neguju drugačiji modni stil. Dok je Amal poznata po savršenom poslovnom stilu, njena mlađa sestra preferira smelije odevne kombinacije.

One su izuzetno vezane jedna za drugu, pa je tako Talina ćerka Mia bila deveruša na venčanju Amal i Džordža u Veneciji 2014. godine.

Ko je Tala Alamudin?

Tala je rođena 1980. godine, dve godine posle Amal i tada je njena porodica prešla u Britaniju, tokom građanskog rata u Libanu, Diplomirala je 1995. na američkom međunarodnom univerzitetu u Londonu.

Tala je dizajnerka i preduzetnica, a svoju modnu liniju „Totally Tala“ pokrenula je 2017. Pre toga pričalo se da je radila kao menadžerka događaja u Njujorku.

Njena modna linija sa sedištem u Singapuru stvorena je za žene koje se ne plaše da rizikuju u modi.

Nakon što se udala za biznismena Nagija Hamija, ona se preselila u Singapur. Međutim, taj brak se završio 2016. godine. Tala je danas majka četvoro dece i pored ćerke Mie, ima i blizance Džed i Seri koji su rođeni 2007. i još jedno dete.

U međuvremenu sreću je našla u braku sa italijanskim biznismenom Nikom Le Talekom, piše Grazia.magazine.com.

(Stil/ Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs