Stariji je od nje 17 godina, a u sedmoj deceniji izgleda kao mladić: Kluni nikad lepši dok Amal puca od sreće

Amal i Džordž Kluni nikad bolje nisu izgledali, dok se trude svetu da dokažu koliko su srećni.

Celebrities
Stariji je od nje 17 godina, a u sedmoj deceniji izgleda kao mladić: Kluni nikad lepši dok Amal puca od sreće
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska zvezda Džordž Kluni i njegova supruga Amal viđeni su kako uživaju u intimnoj večeri u blizini Vile Oleandra na jezeru Komo. Par, koji je izgledao opušteno i zadovoljno, upravo je stigao iz svoje vile na jugu Francuske.

Izgledali su veoma srećno i zadovoljno, dok se čini da Kluniju 17 godina mlađa supruga i te kako prija, budući da nikad bolje nije izgledao. Česti su komentari da Kluni pored nje sve mlađe izgleda.

Džordž Kluni
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, jedan od najvećih holivudksih zavodnika ima 63 godine, a izgleda kao mladić. Kada je počeo ljubavnu vezu sa Amal, imao je 52 godine, te su tada mnogi komentarisali da njihov brak neće opstati.

Džordž Kluni
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ljudi kažu da prava ljubav pronađe put do vas, ali izreka retko kada je tako bukvalna kao što se ispostavilo za Džordža i Amal. Par se upoznao u kući glumca na jezeru Komo u julu 2013, kada je zajednički prijatelj svratio na putu za Kan sa Amal u pratnji. U jednako sudbonosnom preokretu, zvezdini roditelji su tada bili i kod njega, pa je Amal upoznala porodicu Kluni istog dana kada je upoznala sadašnjeg supruga.

1 / 7 Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je 2017. godine dobio blizance, a to je pokrenulo lavinu komentara.

Naime, svi su govorili da je par išao na vantelesnu oplodnju, s obzirom da su oboje bili u poodmaklim godinama, ali je Džodž to demantovao. Glumac je više puta naveo da su deca začeta prirodnim putem, te da su tek na ultrazvuku videli da je reč o bliznacima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs