Amal Kluni u haljini koja "briše" godine: Može da se nosi svaki dan i prekriva sve nedostatke

Amal Kluni demonstrirala je koja je najbolja haljina za leto 2024. godinu, a može se nositi svaki dan.

Moda
Amal Kluni u haljini koja "briše" godine: Može da se nosi svaki dan i prekriva sve nedostatke
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni i njegova supruga i poznata advokatica Amal Kluni ovih dana uživaju u odmoru u Francuskoj, gde nisu uspeli da umaknu paparacima u trenucima opuštanja udvoje.

Poznati par, koji je uvek interesantan medijima, boravi u Sen Tropeu, a kako je gospođa Kluni poznata kao jedna od najbolje odevenih žena današnjice, modnim portalima posebno je zanimljiv njen letnji stil.

Amal Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok modnom scenom dominira tzv. tihi luksuz proteklih godina, Amal ne odustaje od odeće koja odiše nešto nametljivijim modnim izrazom, a pre nekoliko dana viđena u vintage komadu koji zaista ostavlja utisak.

Cvetna mini-haljina Amal Kluni

Džordž i Amal primećeni su tokom ručka u restoranu mediteranske kuhinje Jardin Tropezina, a ugledna pravnica nosila je ideal letnjeg autfita za romantičan izlazak: belu mini-haljinu sa cvetnim dezenom. Opredelila se za model s tankim bretelama, koji se širi od kukova i ukrašen je karnerima, a tu su pink, narandžasti i žuti cvetovi koji dodatno skreću pažnju.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reč je o haljinici iz kolekcije modne kuće Versace za proleće 2004. godine, a Amal ju je kombinovala s belom tašnicom, nude sandalama otvorenih prstiju i predimenzioniranim naočarima za sunce.

(Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs