Dženifer Lopez savetuje da kombinujete skupo i jeftino: Sa torbom od 55 000 evra i "lakim" izgledom, napravila hit

Tihi luksuz ne daje znake stajanja, a to potvrđuje i latino diva, odabravši kombinaciju jednostavnog i skupog.

Moda
09:07h
Dženifer Lopez savetuje da kombinujete skupo i jeftino: Sa torbom od 55 000 evra i "lakim" izgledom, napravila hit
Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Poslovna mama Dženifer Lopez, viđena je na ulicama Los Anđelesa u kombinaciji spremnoj za kancelariju, i za preuzimanje dece nakon školskih časova.

Dženifer je izgledala minimalistički, noseći belu košulju kratkih rukava, sa crnim širokim pantalonama visokog struka, u stilu brokera sa Vol Strita, koje je zategla tankim kaišem sa zlatnom šnalom.

Kosu je zavezala u punđu, dok su naočare bile te koje su podigle njen elegantan izgled na viši nivo.

Dženifer Lopez
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofisticiranost nije manjkala kada je u pitanju bio odabir torbe. Dženifer zna šta vredi, odabravši crnu kožnu Erme Birkin tašnicu u kroko stilu, sa zlatnim detaljima koja košta skoro 55 hiljade evra.

Spoj skupog i jeftinog pravi je stilski čin, pošto pokazuje vašu sposobnost da istaknete svoj modni instinkt i pokažete da vi lično vredite više, a ne ono što nosite. Tu se kriju pravi modni znalci.

Dženifer Lopez
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Od obuće je odabrala crne baletanke koje su se lepo slagale sa celokupnim ansamblom. Tihi luksuz izgleda neće davati znake stajanja, što je i ova latino diva potvrdila svojim izlaskom.

Nemojte zaboraviti naočare tokom letnjih dana, a jedan komad vladaće suvereno ove sezone. Sedamdesete su preuzele aksesoare za oči u vidu obojenih stakala na naočarima, tako da ukoliko želite da vaš izgled dobije epitet modne kraljice, onda nemojte oklevati pri odabiru sledećeg para naočara za sunce.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs