Blejk Lajvli u pidžama odelu očitala modnu lekciju: Dodala je ovaj aksesoar i oduvala sve poznate sa događaja

Glumica Blejk Lajvli se istakla u pidžama odelu na Tribeka festivalu, noseći aksesoar koji je podigao njen izgled na viši nivo.

Moda
09:17h
Blejk Lajvli u pidžama odelu očitala modnu lekciju: Dodala je ovaj aksesoar i oduvala sve poznate sa događaja
Foto: Luiz Rampelotto / Zuma Press / Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli, predvodila je svojim fantastičnim izgledom na 17. godišnjoj večeri umetnika Tribeka festivala.

Događaj koji organizuje modna kuća Šanel u Njujorku, odaje počast umetnicima koji stvaraju originalna umetnička dela i instalacije koji su predstavljeni na popularnom filmskom festivalu.

Blejk Lajvli
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Među zvezdama sa A-liste, koje su privukle pažnju, najviše se bila istakla Blejk Lajvli, koja je osvetlila događaj jarkim odelom Šanel u više boja koje su dolazile do izražaja.

Blejk je izgledala divno u svom odelu, koje je bilo prekriveno cvetnim printom preko celog odela, na kome je suptilno bio prikazan logo, ali ponovo dovoljno repliciran da bude vidljiv.

Blejk Lajvli
foto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blejk je dodala malo sjaja svom izgledu velikom crno-srebrnastom klač tašnicom, a nosila je i velike dijamantske minđuše.

Zvezda serijala "Tračara" je upotpunila svoj izgled crnim štiklama sa otvorenim prstima, a njena signatura (plava kosa sa gustim talasima) istakla se preko njenih ramena.

Blejk Lajvli
foto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dodatnu boju svom izgledu dodala je prstenjem ukrašenim ogromnim šarenim kamenjem koji su se lepo slagali uz ceo izgled.

Prstenje jeste savršen aksesoar koji podiže izgled na viši nivo i čini ga dodatno elegantnim. Kada ga uklopite na najbolji način sa ostatkom izgleda, budite sigurni da vaš izgled neće ostati nezapažen u pozitivnom smislu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs