1 par naočara koji izgleda kao od milion dolara: Duh sedamdesetih se vraća, a od svake žene pravi divu

Dozvolite sebi ovog leta da postanete prava diva koja očarava, uz ovaj par naočara.

Moda
1 par naočara koji izgleda kao od milion dolara: Duh sedamdesetih se vraća, a od svake žene pravi divu
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored zaštitnog faktora za sunce koje dermatolozi preporučuju, poželjno je nositi i naočare sa UV zaštitom koje će vam štiti oči, sprečiti stvaranje bora mrštilica, a uz to učiniti maksimalno stilizovanim.

Ako uzmemo u obzir modne revije koje su privukle pažnju svojim aksesoarima, kao što su Sen Loran, Kloe, Tori Burč, Mju Mju i Balman, onda će ovog leta vladati samo jedan stil odevanja i aksesoara.

Da, vratio se transparentni stil koji ističe kožu, odnosno ono što se nalazi ispod same odeće. Kada je u pitanju aksesoar, to su zasigurno providne naočare u boji.

Njihovi počeci datiraju još početkom sedamdesetih godina, a svoj ponovni uspon doživele su tokom dvehiljaditih, i evo sada.

Avijatičarke, kockaste, oktagonalne itd. nebitno koji oblik je u pitanju, ovog puta je fokus na stakla i njhovu prozirnost i boju.

Kao što se disko kugla vrti tokom noći i podiže atmosferu, tako i vi "zasijajte" staklima u boji i podignite atmosferu gde god da se pojavite na viši nivo. Ovog leta, disko je ponovo in!

1 / 7 Foto: Printscreen/Pinterest

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs