Eva Longorija u nikad izazovnijem izdanju sve raspametila: Izgleda bolje nego kad je bila devojka i to zvog ove ishrane

Eva Longorija nikad bolje nije izgledala, a crvena haljina kao da je pravljena baš za nju!

Moda
01:13h
Eva Longorija u nikad izazovnijem izdanju sve raspametila: Izgleda bolje nego kad je bila devojka i to zvog ove ishrane
Eva Longorija, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Eva Longorija pojavila se u emisiji "Today Show" povodom promocije njene nove serije "Land of Women" u nikad izazovnijem izdanju! Naime, za ovu priliku je odabrala crvenu haljinu zanimljivog kroja koja je pratila liniju njenog tela, a posebno je do izražaja došla njena izvajana noga!

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eva je blistala dok je pozirala prisutnim fotoreporterima, osmeh nije skidala sa lica, a ceo stajlnig je upotpunila svedenim nakitom. Mogli su se čuti komentari da je glumica, definitivno, liniju dovela do savršenstva, te da izgleda bolje nego kad je bila devojka.

Ipak, malo ko zna da je Eva nakon trudnoće uspela da smrša čak 20 kilograma! Kako je jednom prilikom objasnila, u tome je uspela jer je uvela samo nekoliko zdravih navika.

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evin jelovnik se promenio tako što je počela da jede više povrća, a najviše spanać! Osim toga, glumica je svakodnevno konzumirala brokoli i prokelj, a šećer je potpuno izbacila. Ono što je interesantno, to je da je glumica sebi dopustila jedan dan u nedelji za dva omiljena zadovoljstva: picu i čips.

Ipak, slatkiši joj nisu predstavljali problem, jer ih, verovali ili ne, uopšte ne voli!

Obično započinje dan kajganom i svežim voćem. Ruča meso i povrće kuvano na pari. Za večeru voli ribu i povrće, a kao međuobrok konzumira sveže krastavce, jabuke ili jogurt sa ukusom vanile.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Osim toga, sjajan izgled održava treningom, a jedna od omiljenih aktivnosti je skakanje na trambolini! Osim toga, obožava pilates i da vozi bicikl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs