Ponovni uspon stila koji će vladati celog leta: Ne postoji dama kojoj ne stoji, a glavni motiv je- komfor i igra

Zahvaljujući brendu Kloe i poznatim ličnostima, dominacija ovog stila je zagarantovana. Dobra stvar je što savršeno pristaje svim damama.

Moda
Ponovni uspon stila koji će vladati celog leta: Ne postoji dama kojoj ne stoji, a glavni motiv je- komfor i igra
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Došavši na Sardiniju, kako bi primila nagradu na Filmskom festivalu u Italiji 2024. Kejti Holms je verovatno bila više fokusirana na oblačenje kako bi ispunila formalne zahteve večeri, nego na oblačenje koje bi postalo trend zahvaljujući njoj.

Ipak, Kejti je uspela da svojim izgledom to i uradi: Boho maksi haljine su i više nego trendi i najbolji je odabir za razne prilike koje imate.

Glumica, koja je radila sa dugogodišnjom stilistkinjom Bri Velč, pojavila se na sceni u kremastoj haljini sa lepršavim rukavima i fluidnoj, prozračnoj suknji.

Kejti Holms
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Njen komad je takođe sadržao odgovarajući pojas koji je zavezala oko struka.

Holmsova je ostatak svog izgleda uklopila tako da odgovara jednostavnosti same haljine, uparivši je sa zlatnom ogrlicom i sandalama sa duplim kaišima presvučenim materijalom nalik zmijskoj koži.

Kosu je zadržala u svojim prepoznatljivim raspletenim talasima i zadržala minimalnu šminku.

Kejti Holms
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedan pogled na Kejtin šumski vilinski stajling ostavlja utisak ponovnog uspona boho stila.

Maksi silueta koja se prostire na podu i bledo neutralna paleta je mnogo ličila na reviju brenda Kloe iz marta ove godine, predstavljenu na Nedelji mode u Parizu, gde je nova kreativna direktorka Kamali zaronila nazad u arhivu kuće iz sedamdesetih da pokaže haljine od šifona sa naborima, neravne kožne torbe i sandale.

Kloe
foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ovaka stil slavi komfro, razigranost i ljubav prema životu. Najlepši deo je što lepo pristaje svima, a ne zaostaje ni u moći rashlađenosti koju ima. Lepršave haljine, printovi, sandale i svetle boje glavni su postulati boho stila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs