Melanija Tramp sa torbom od 20 hiljada evra i "jednostavnoj kombinaciji": Za male pare je imate kod nas, a pravi je hit

Melanija Tramp nikada ne pravi greške kada je moda u pitanju. U jednostavnom belom ansamblu nastavlja da očarava, a mi vam donosimo i predlog kako da podignete ovakav izgled na viši nivo.

Moda
10:49h
Melanija Tramp sa torbom od 20 hiljada evra i "jednostavnoj kombinaciji": Za male pare je imate kod nas, a pravi je hit
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp, viđena je juče u predivnom belom ansamblu dok se kretala ka svojoj kući u kuli Tramp na Menhetnu.

Melanija Tramp je viđena kako ulazi u kuli Tramp u utorak, nakon što nije nedeljama bila viđena u javnosti. Verovatno je cela situacija oko njenog supruga, bivšeg predsednika Donalda Trampa pogodila, da nije mogla da se suočava sa novinarima i širom javnošću.

Melanija Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija kao i uvek, ne pravi nikada greške kada je moda u pitanju, a sada nas je posebno očarala "jednostavnom kombinacijom" uparenom sa ikoničnom Erme Birkin torbom u beloj boji, u vrednosti od preko 20 hiljade evra.

Odlučila se da se ovog puta istakne u skroz beloj boji, usklađujući svoju šik belu torbu sa čistom belom odećom, uključujući košulju, pantalone i baletanke.

Njeni predivni talasi koji su sada već postali njen zaštitni znak, lepo su nalegli na celokupan izgled, dajući celom izdanju veći dašak opulentnosti.

Melanija Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovakvu kombinaciju zasigurno možete iskopirati i pronaći kod nas, za ne toliko veliki iznos. Uz to je idealna za leto, jer će vas bela boja sve vreme čuvati od sunčevih zraka i sprečiti da se pregrejete. Ne moramo da pominjemo da je ujedno šik i vanvremenski.

Pored bele boje, možete dati i malo energije vašem izgledu, ukoliko dodate neki komad u bež boji, koja takođe ispunjava i praktični i estetski deo. Lep primer za to je Spajsica Geri, koja je na Diorovoj resort reviji, nosila potpetice u bež boji koje su joj se odlično slagale.

Geri Horner
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs