Poznata je kao žena koja izbegava da nosi donji veš: Gde god je stigla pojavila se "gola", od nje nema zgodnije na svetu

Američka manekenka Džoj Korigan učestvovala je u fotografisanju na plaži u Majami Biču, Florida. Džoj je nosila maleni beli bikini dok je pozirala na plaži

Moda
21:39h Autor:
Poznata je kao žena koja izbegava da nosi donji veš: Gde god je stigla pojavila se "gola", od nje nema zgodnije na svetu
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ManekenkaDžoj Korigan poznata je po izrazito provokativnom modnom stilu. Čini se da atraktivna plavuša ne propušta priliku da uskoči u izazovne krpice, pa je tako i sinoć podigla prašinu u seksi izdanju.

Uhvatili su je kako pozira na plaži u Majami Biču na Floridi i po ko zna koji put bez srama i blama ističe telo i pozira tako da joj ne smeta što privlači pažnju i što svi gledaju u nju.

Džoj Karigan
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džoj, koja je inače jedna od glavnih manekenki brenda Victoria's Secret, na plaži je pozirala u malom, belom bikiniju koji joj je stajao savršeno.

Džoj Karigan
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lepa plavuša zna kako da pozira kako bi istakla svoje obline, a jasno je i zašto je to tako, ona je profesionalna manekenka i tog talenta joj ne manjka.

1 / 4 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je očito i te kako bila svesna da je meta paparaca s obzirom da je i te kako koketirala sa kamerom, te da se na plaži ponašala baš kao da je na pisti, a jasno je da joj samopouzdanja ne manjka.

Džoj Korigan
foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka Džoj Korigan poznata je po provokativnim, seksi izdanjima, a ne libi se da ih nosi u najrazličitijim prilikama - od crvenog tepiha preko ludih žurki do običnog odlaska na pijacu. Ona se nedavno obrela i na Nedelji kupaćih kostima u Majamiju - revije je pratila iz prvog reda i to u prilično oskudnoj, smeloj kombinaciji, gde se videlo da ne nosi ni donji veš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs