2 kombinacije ležerne elegancije Jelene Đoković koje obožavamo: Moderan izgled koji ne košta puno i može se naći kod nas

Jelena Đoković je tokom vikenda pokazala dve kombinacije koje su nas oduševile. Najbolje od svega je što nije potrebno potrošiti pravo bogatstvo.

Moda
2 kombinacije ležerne elegancije Jelene Đoković koje obožavamo: Moderan izgled koji ne košta puno i može se naći kod nas
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Jelena Đoković, izgledala je oduševljeno dok je bodrila Novaka na terenu Filip Šatrije u Parizu na kojem je igrao protiv Italijana Lorenca Muzetija za prolazak u osminu finala Rolan Garosa.

Jelena je strastveno navijala u kombinaciji koja izgledala odlično, odabravši mornarsko-plavi dvoredni blejzer sa širokim špic reverima, zlatnim dugmadima, farmerkama, belim patikama i savršenim aksesoarom.

Aksesoar je sadržao džemper u sivoj boji koji je upotpunio njen prepi koledž izgled. Ona ga je zavezala preko vrata za sofisticiran finalni dodir.

Pored ansambla za teniski teren, Jelenu smo mogli da vidimo u kombinaciji koji pripada istom prepi stilu i za teren za rokomet.

Jelena je bila u pratnji Novaka Đokovića na rukometnom meču u Parizu kada su gledali meč Pari Sen Žermena i Pej D'Eks Univerzite kluba.

Jelena Đoković
foto: Abdullah Firas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelena je odabrala prugastu košulju, bež kožnu bajkersku jaknu i par srebrnih minđuša. Takođe je ponela džemper u teget boji koji ovog puta nije zavezala, ali ga je svakako nosila na ramenima. Ovaj klasičan manir daje kombinaciji visinu u pogledu modne spretnosti i sofisticiranosti.

Ceo stajling odisao je ležernom elegancijom, koja je dobar odabir za period kada noći postaju malo hladnije, kao što je to bio slučaj u Parizu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs