Donatela Versače u odelu od 3000 evra izgleda 10 godina mlađe: Ova boja za leto u stanju je da svaku damu "osveži"

Donatela Versače je u Rimu demonstrirala savršen izgled, odabravši ovu boju koja ju je učinila barem deset godina mlađom.

Moda
Donatela Versače u odelu od 3000 evra izgleda 10 godina mlađe: Ova boja za leto u stanju je da svaku damu "osveži"
Foto: Vincenzo Landi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Čuvena modna kreatorka Donatela Versače, primećena je ispred luksuznog hotela Kvirinal u kombinaciji od koje zastaje dah.

Donatela je bila u Rimu nakon što je primila jednu od najviših nacionalnih priznanja Italije za svoj doprinos italijanskoj modi i kulturi.

Donatela Versaće
foto: Vincenzo Landi / Zuma Press / Profimedia

Dizajnerka je prisustvovala privatnoj ceremoniji u Ministarstvu unutrašnjih poslova u Milanu, gde je imenovana Velikim oficirom reda zasluga Italijanske Republike, a kasnije joj je lično čestitao i predsednik Italije Serđo Matarela.

Za svoj izlazak u Rimu, Donatela je oduševila predivnim nebo-plavim odelom od 2800 evra, koje je bilo prekriveno hologram natpisom "Versace", sa zlatnim dugmadima u obliku ikonične Meduze.

Donatela Versaće
foto: Vincenzo Landi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Pantalone odela imale su široke nogavice, dok su je visoke potpetice na platformu vinule u visine i istakle njen prefinjen stil.

Od aksesoara je odabrala Versače pismo torbicu u istoj boji, sa zlatnim lancem i logoom Meduze, dok je na reveru ponosno nosila orden koji je dobila za svoj doprinos modi i kulturi.

Donatela je poznata po tome da će uvek odabrati štikle naspram ravne obuće. U čuvenom intervjuu "73 pitanja sa" za američki "Vog", kada je novinar pitao da li bi radije nosila ravnu obuću ili štikle, ona je odgovorila:"Kakvo pitanje.. štikle."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs