Izabrana 12 puta za nafataliju i pala u zaborav: Preko noći postala opet popularna, svi se pitaju samo jedno kad je vide

Ljubitelji serija već su čuli za hit ostvarenje "Fool me once", a glavna rola pripala je ni manje, ni više, Mišel Kigan

Moda
21:06h
Izabrana 12 puta za nafataliju i pala u zaborav: Preko noći postala opet popularna, svi se pitaju samo jedno kad je vide
Foto: Printscreen Instagram - michkeegan

Mišel Kigan je britanska glumica koja je svet zaintrigirala svojom lepotom, a potom je ostvarila i veliki uspeh na polju glume, a onda je odjednom nestala. I dok su se svi pitali gde je najatraktivnija žena, titlu je zvanično i dobila 2015. godine, ona se udala i posvetila poslu na radiju. A onda je njena popularnost opet munjevito porasla posle prikazivanja prve peizode serije "Ako me prevariš".

Rođena je 3. juna 1987. godine u Stokportu. Njena prabaka po majci bila je Gibraltarka, a takođe ima i italijansko poreklo od svog pradede koji je emigrirao u Gibraltar iz Đenove.

Karijera Mišel Kigan započela je 2008. godine kada je dobila ulogu Tine Mekintajer u popularnoj britanskoj sapunici "Coronation Street" (Ulica krunidbe). Uloga Tine donela joj je veliku popularnost i brojne nagrade, uključujući nagradu za najbolju glumicu u sapunici na britanskim NTA nagradama. Kigan je ostala u seriji sve do 2014. godine, kada je njen lik tragično preminuo.

Nakon "Coronation Street", Kigan je nastavila svoju karijeru u različitim televizijskim serijama. Jedna od njenih zapaženih uloga bila je uloga Trejsi u seriji "Ordinary Lies" (Obične laži) 2015. godine. Iste godine, pojavila se u seriji "Our Girl" (Naša devojka), gde je igrala glavnu ulogu Georgie Lane, vojnu bolničarku. Ova uloga dodatno je učvrstila njen status talentovane i svestrane glumice.

Osim televizijskih serija, Kigan je takođe radila u pozorištu i na radiju. Njen glas često se može čuti u različitim radio dramama i emisijama.

Mišel Kigan poznata je i po svom stilu i modi, često je viđena na crvenim tepisima i modnim događajima.

Zavredila je veliku pažnju javnosti, pa se nekoliko puta našla na naslovnoj strani FHM časopisa. U anketi koju je časopis radio, 2010. i 2011. godine je proglašena za 30. odnosno 26. najseksepilnijih žena od 100 na listi. I posle dve godine zauzela je visoko četvrto mesto, a 2015. godine je i odnela pobedu "popevši" se na prvo mesto.

Ipak, najveću pažnju na svoj glumački talenat skrenula je igrajući u seriji "Ako me prevariš" koja ima samo osam epizoda, a koja je rađena po motivima iz istoimene knjige Harlana Kobena.

Kada je reč o ljubavnom životu, Mišel je bila u vezi sa pevačem grupe "The Wanted". Verili su se 2011. godine, ali su naredne godine raskinuli veridbu.

Ubrzo je sreću pronašla pored glumca i modela Majka Rajta, inače bivši učesnik rijaliti šoua "The Only Way Is Essex", za kog se i udala 2015. godine i sa kojim je u srećnom braku.

Danas mnogi za nju kaži da izgleda još lepše i zanosnije, te trljaju oči svaki put kad objavi neku novu sliku. Obline je izvajala do savršenstva, na licu nema bora, a osmehom i dalje obara sa nogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs