Niko ponosniji od pevača koji je oženio sina snajkom iz Hrvatske: Na svadbu doveo 26 godina mlađu devojku i bivšu ženu

Rod Stjuart oženio je sina u Hrvatskoj, a na svadbu je doveo i devojku i bivšu ženu.

Celebrities
18:56h
Niko ponosniji od pevača koji je oženio sina snajkom iz Hrvatske: Na svadbu doveo 26 godina mlađu devojku i bivšu ženu
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX / imago stock&people / Profimedia

Rod Stjuart izdominirao je danas na venčanju svog sina Liama, koje je održano u Hrvatskoj. Mladoj i mladoženji su se pridružile njihove porodice dok su se okupili u crkvi Svetog Ignjatija u Dubrovniku.

Pevač Rod (79) je blistao pored svoje glamurozne supruge Peni Lankaster (53), koja je izgledala neverovatno u satenskoj haljini sa dubokim dekolteom.

Na prijemu je viđena i Liamova majka, pevačeva bivša supruga Rejčel Hunter, kako razgovara s Rodom i Peni. Inače, Rodova snajka je poreklom Hrvatica, a sudeći po svemu, idealno se slažu.

Rod Stjuart
foto: Tonci Plazibat / CROPIX / imago stock&people / Profimedia

Ko je snajka?

Nikole Artukovich leta već godinama provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila su ranije, njeni baka i deda pobegli u Ameriku.

"Moj deda pobegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Ialijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova porodica mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvek koriste", napisala je na Instagramu.

Nikol je u Hrvatskoj kupila i venčanicu s potpisom Alexandre Dojčinović. 2020. u Hrvatsku je na letovanje dovela i Roda Stjuarta. Čitava porodica provela je nedelju dana na dalmatinskoj obali obilazeći Hvar, Dubrovnik i Krku, prenosi Index.hr.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

rod stjuart