On je najplaćeniji glumac u Holivudu i upravo su ga paparaci ulovili na plaži: Priča se kako sav novac daje njoj

Adam Sandler je najplaćeniji glumac u Holivudu, a sve o čemu ljudi pričaju je njegov prizeman stav i ponašanje kao da je sasvim anoniman

Vip priča
18:34h
On je najplaćeniji glumac u Holivudu i upravo su ga paparaci ulovili na plaži: Priča se kako sav novac daje njoj
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Paparaci su fotografisali Adama Sandlera dok je uživao na plaži u društvu ćerke i ostatka porodice tokom letovanja u Italiji. Prošle godine on je iskočio na listi najplaćenijih holivudskih glumaca kada je njegov film postao najgledaniji na Netfliks platformi. Zahvaljujući tome, Adam je zaradio 73 miliona dolara.

Uprkos velikom bogatstvu, Adama "bije glas" da je veoma skroman i da se nikada ne ponaša kao holivudska zvezda. To se najviše može videti po tome što nije opterećen modom i izgledom, ali i zbog toga što svuda sa sobom vodi svoju porodicu koju stavlja na prvo mesto.

Adam kao da zna zašto je tu i za koga radi i zarađuje.

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Adam je preko 20 godina u braku sa suprugom Džeki, sa kojom se pet godina zabavljao. S obzirom da su njih dvoje zajedno 25 godina, u Holivudu se tretiraju kao pravi raritet.

"Srećan 20 godina moja slatka Džeki! Tvoje "da" je bio najbolji poklon u mom životu. Moje srce je tvoje od prve sekunde kada sam te video, i svakim danom sve više volim i cenim tvoju odanu dušu. Mi. Deca. Idemo dalje dušo. Puno ljubavi imam da ti dam. Uvek," napisao je Adam u čestitki svojoj supruzi na Instagramu.

Adamu i Džeki su se prvi put ukrstili putevi na snimanju filma „Veliki tata“ iz 1999. godine.

Razmišljajući o njihovom prvom susretu, Adam se prisetio: „Ukrstili smo pogled i odmah pali jedno na drugo“, trenutak koji će postaviti osnovu za njihovu trajnu vezu. Osim njihove saradnje na ekranu, njihov odnos je cvetao i van posla, prerastajući u duboku vezu.

Adam Sandler
foto: MIKE THEILER / UPI / Profimedia

Godinama kasnije, Adam i Džeki su krenuli na zajedničko putovanje, koje je kulminiralo iskrenom razmenom zaveta 22. juna 2003. tokom bajkovite jevrejske ceremonije održane na imanju Dika Klarka u Malibuu na obali okeana.

Kao svedočanstvo o njihovim zajedničkim vrednostima i ljubavi, Džeki je prihvatila judaizam 2000. godine, simbolizujući njenu odanost Adamu.

Adam i Džeki imaju dve ćerke kojima se maksimalno posvećuju, i sve što rade i zarade ulažu u njihovu budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs